CONCURS: Care e cea mai frumoasa scandare din galerie? Castiga invitatii la Rapid - Petrolul, joi pe Giulesti!

CONCURS: Care e cea mai frumoasa scandare din galerie? Castiga invitatii la Rapid - Petrolul, joi pe Giulesti! Stiri

INTRA AICI si spune-ne CARE E CEA MAI FRUMOASA SCANDARE! Primele 15 comentarii cele mai like-uite primesc invitatii duble la Rapid - Petrolul, joi 20:30, in direct la PRO TV!

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI


„Cea mai frumoasa galerie!” 

(concurs ce se desfasoara pe site-ul www.sport.ro si pe pagina de Facebook a site-ului www.sport.ro)


Art. 1 Organizator

PRO TV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand CIF RO2835636, reprezentata prin  Anca Nicoleta Budinschi Agachi, Director General, si Elena Petre – Director Executiv.

 

 

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in intervalul 26.10.2013 – 30.10.2013, in scopul fidelizarii internautilor care acceseaza site-ul www.sport.ro si pagina de Facebook a site-ului www.sport.ro. 

ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.sport.ro.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor vizitatorilor site-ului www.sport.ro si pagina de Facebook a site-ului www.sport.ro cu domiciliul in Romania si cu varsta peste 18 ani in momentul anuntarii castigatorilor. 

Nu vor avea drept de participare angajatii PRO TV S.A., ai grupului MEDIAPRO si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

Participarea la campania „Cea mai frumoasa galerie!” implica acceptarea ca numele, textele, fotografiile si orice alte materiale audio-video prezentate de participanti sau care ii infatiseaza pe acestia, sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.

Art. 4 Protectia datelor personale

Prin participarea la campania „Cea mai frumoasa galerie!”  orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea oprganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. 

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. 

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. 

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

In intervalul 26.10.2013 – 30.10.2013, vizitatorii site-ului www.sport.ro  si ai paginii de Facebook a site-ului www.sport.ro au sansa sa castige una dintre cele 15 invitatii duble la meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Petrolul Ploiesti din data de 31.10.2013 pe stadionul Giulesti din Bucuresti, fara valoare economica, oferit de organizatorul concursului, PRO TV S.A..

In perioada 26.10.2013 – 30.10.2013, userii care vor intra pagina de Facebook a site-ului www.sport.ro vor gasi o postare dedicata concursului. Acestia vor trebui sa scrie un comentariu la respectiva postare cu o scandare din galeria celor doua echipe. Userii celor mai apreciate 15 comentarii prin like-uri primite de la useri vor fi desemnati castigatori. Daca doua comentarii au acelasi numar de like-uri, cel desemnat castigator va fi ales de redactia Sport.ro. 

Un user se poate inscrie in concurs de cate ori doreste, dar poate deveni castigator o singura data.

In cazul in care participantul desemnat castigator prin procedura prevazuta la art.7 a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, este descalificat si se alege un alt castigator. Daca participantul desemnat castigator nu furnizeaza organizatorului o copie a unui act de identitate valabil, in termen de o zi lucratoare de la data desemnarii acestuia, va fi descalificat si ales un alt castigator.

Administratorii site-ului www.sport.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui participant care foloseste un limbaj neadecvat.

De asemenea, administratorii site-ului www.sport.ro  isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 6 Premii

Premiile constau in 15 invitatii duble la meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Petrolul Ploiesti din data de 31.10.2013 pe stadionul Giulesti din Bucuresti, fara valoare economica. Premiile sunt oferite de PRO TV S.A., organizatorul concursului.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face dupa numarul de like-uri primite de fiecare user la comentariul postat. In cazul in care doi sau multi useri au numar egal de like-uri la postari, cel/cei desemnati castigatori vor fi alesi de redactia Sport.ro.

Castigatorii vor fi anuntati la finalul campaniei, pe data de 30 octombrie 2013 la ora 12:00, pe site-ul www.sport.ro. Castigatorii vor fi contactati prin email de catre Organizatorul campaniei. Daca un user desemnat castigator nu poate fi contactat sau nu furnizeaza o copie a actului de identitate va fi descalificat si va fi desemnat un alt castigator.

Premiile vor fi eliberate numai pe baza unui act de identitate valabil, la sfarsitul campaniei si vor fi inmanate castigatorilor de catre Organizator. In caz contrar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.

Organizatorul nu are nicio responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului acordat.

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti. 

Organizatorul va acorda premiile numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Art.9 Taxe si impozite

Organizatorul acestei campanii nu are obligatia sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze catre bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiul acordat, deoarece premiile nu au valoare economica, in conformitate cu disp. art.77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 10 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.sport.ro incepand cu data de 26 octombrie 2013.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 11 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.

PRO TV S.A.

Prin reprezentanti legali

Anca Nicoleta Budinschi Agachi

Director General

Elena Petre

Director Executiv

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!