CONCURS Sport.ro si Samsung: Cautam fotoreporter pentru finala Europa League! Dam 5 camere foto ultra-performante!

CONCURS Sport.ro si Samsung: Cautam fotoreporter pentru finala Europa League! Dam 5 camere foto ultra-performante! Stiri

Iubitorii de fotografie au acum o sansa uriasa sa-si vada visul implinit. Sport.ro a lansat un concurs de fotografie care pune la bataie 5 camere foto ultra performante si ocazia unica de a fi fotoreporter oficial la finala Europa League.

INSCRIERILE SE FAC AICI

Pasionatii de fotografie au acum o sansa unica sa participe ca fotoreporter Sport.ro la finala Europa League. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscri in perioada 23 martie - 8 aprilie cu cea mai frumoasa fotografie de sport pe care ai facut-o.

INSCRIERILE SE FAC AICI

Din 30 martie incepe perioada de votare. Daca fotografia pe care ai trimis-o este in primele 5 cele mai votate esti unul dintre finalistii concursului. Premiul este o camera foto Samsung si dreptul de a participa alaturi de echipa Sport.ro la returul Semifinalei Cupa Romaniei din data de 11 Aprilie.

Cele mai frumoase poze de la Semifinala Cupa Romaniei intra in marea finala a concursului. De acolo, cel mai votat finalist va castiga premiul cel mare: Participarea ca fotoreporter Sport.ro la Finala Europa League

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!