Copos, Becali si Ahmetov, impreuna la spital la Mircea Lucescu! Guardiola i-a transmis si el un mesaj! Doctorii ii cer sa renunte la antrenorat!

Se termina sau nu cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu, dupa acest accident teribil?! E intrebarea pe care si-o pun chiar si doctorii.

Daca ar fi sa dea acum un verdict, doctorii i-ar transmite lui Lucescu sa ia o pauza, cel putin pana la vara. Lucescu n-a rezistat sa ramana departe de fotbal, dupa operatia la inima. Dar acum! Azi Lucescu a stat de vorba cu toata familia. Va mai ramane in spital cel putin 3 zile.

E mai bine si intr-o luna o sa-si revina! Asta i-au spus medicii lui Mircea Lucescu. Accidentul grav il poate scoate, insa, pe Lucescu de tot din fotbal. Ahmetov l-a trimis la Bucuresti si pe medicul lui Sahtior, impreuna cu Rat. Sa afle care e starea lui Lucescu si daca mai poate antrena. Patronul miliardar de la Donetk va ajunge si el la Bucuresti, duminica,  atunci cand Copos si Becali vin impreuna sa-l viziteze pe Lucescu!

La spital la Lucescu a ajuns si ambasadorul Turciei. Lucescu e idol la Istanbul - unde a luat titlul si cu Galatasaray, si cu Besiktas. Turcii l-au vrut si selectioner la nationala lor.

Prietenul Guardiola, care l-a laudat mereu pe Lucescu i-a trimis si el mesaj romanului pe patul de spital. Prin Gica Popescu. Lucescu a primit incurajari din toata lumea!

"Insanatosire grabnica. Mircea Lucescu ai toata sustinerea noastra" a fost mesajul sefilor lui Besiktas.

Si Galatasaray i-a trimis incurajari lui Lucescu.

La Donetk, fanii lui Sahtior au umplut mail-ul clubului, cu mesaje si fotografii de sustinere pentru Lucescu!

Doctorii i-au transmis lui Lucescu ca fracturile pe care le-a suferit la coaste se vor repara pana incepe campionatul in Ucraina. Pe 3 martie, Sahtiorul are primul meci. Cu Dnepr.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!