Criza de autoritate in vestiarul Stelei! Semnatura lui Mihai Hooligan Stoica nu e recunoscuta de fotbalisti! Argaseala chemat sa rezolve primele de Liga

Criza de autoritate in vestiarul Stelei! Semnatura lui Mihai Hooligan Stoica nu e recunoscuta de fotbalisti! Argaseala chemat sa rezolve primele de Liga Stiri

Stoica i-a anuntat pe jucatori, inaintea meciului cu Vardar, ca vor avea o prima de 100.000 de euro daca ajung in grupele Ligii Campionilor. Jucatorii si-au dat coate cand au vazut asta. 

Scandalul in care a fost implicat la Skopje i-a complicat situatia lui Mihai Stoica. Riscul la care supune Steaua prin comportamentul sau huliganic nu e vazut cu ochi buni de Gigi Becali.

Inainte de partida tur cu Vardar de la Bucuresti, managerul a mers in vestiarul echipei sa-i anunte pe baieti ca patronul a decis sa le dea o prima de câte 100.000 de euro, daca formatia se va califica in grupele Ligii Campionilor.

Surse Prosport au relatat cam cum a decurs dialogul intre jucatori si manager. „Frumos Meme, dar ar fi si mai frumos daca ai veni si cu o hartie care sa contina ce s-a promis, pentru ca vorbele sunt vorbe“, a spus unul dintre jucatorii cu experienta.

Dupa vreo zece minute, Mihai Stoica a pasit din nou in vestiar cu foaia care continea sumele bonus promise pentru accederea in grupe si cu semnătura lui in partea de jos a paginii.


„Ne iei de prosti?“
„Hai, Meme, ne iei de prosti? Ce naiba, crezi ca noi nu stim ca tu nu ai drept de semnatura? Vino cu foaia semnată si stampilata de cine trebuie, stii tu“, i-au transmis jucatorii, moment in care Meme a plecat din vestiar. Pana la urma, fotbalistii vor beneficia de o prima de 100.000 de euro, daca vor ajunge sa califice echipa in grupele Ligii Campionilor.

Bonusul a fost stabilit chiar de Gigi Becali. Steaua mai are de trecut de dubla cu Dinamo Tbilisi si apoi de adversara care ii va aparea in play-off pentru a patrunde la masa bogatilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!