Acum 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru'”, avea un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele acestui personaj captivant, vom vedea în TĂTUȚU’, un serial VOYO Original, difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 19 octombrie.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu transformă resturile alimentare din bucătăria MasterChef în adevărate opere culinare. Cei trei se întrec în texturi și arome pentru a câștiga „Ceapa de Aur” – trofeul oferit de invitații emisiunii pentru cel mai bun preparat. Printre cei care vor gusta din bunătățile pregătite se numără: Ionuț Rusu & George Tănase, Erika Isac, Drăcea, Ana Maria Brânză și Selly. Show-ul MasterChef – Restul e plăcere este deja disponibil pe platforma online.

În octombrie, VOYO aduce o serie de filme românești extrem de iubite de public.

  • Dragoste pe muchie de cuțit. Două familii rivale, ambele proprietare de restaurante, se află într-un conflict vechi, iar rețeta ursului de mămăligă și trofeul pentru „murătura anului” sunt subiectele principale. Rivalitatea lor stă în calea iubirii dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu.
  • Două lozuri îi are în rolurile principale pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și este o comedie despre trei oameni disperați care decid să joace la Loto 6/49, dar planurile lor sunt complicate. A câștiga la loto nu e suficient, mai trebuie să știi și cum să-ți păstrezi biletul câștigător.
  • Încă două lozuri. Sile iese din închisoare cu visul de a se îmbogăți minând criptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl întâlnesc pe Ionuț, premiantul județului, care îi ajută să mineze criptomonede în valoare de 6 milioane de euro. Însă Dinel, responsabil cu păstrarea stickului USB cu criptomonede, îl pierde, iar cei trei pornesc într-o aventură nebună pentru a-l recupera.
  • Klaus & Barosso. Un barman trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard impulsiv, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului. Minciunile ies repede la iveală, iar clubul devine scena unui adevărat haos.

În plus, în octombrie, pasionații de sport vor putea urmări pe VOYO meciurile NFL. Cele mai tari confruntări din fotbalul american sunt acum la doar un click distanță, de oriunde.

VOYO – Let’s VOYO!