Daca 7 mai se juca in 2012. 9 lucruri care ar fi mers incredibil de prost! Ce-a zis Gigi despre Guardiola: E UNGUR, dati-l afara! :)

Daca 7 mai se juca in 2012. 9 lucruri care ar fi mers incredibil de prost! Ce-a zis Gigi despre Guardiola: E UNGUR, dati-l afara! :) Stiri

Chiajna - Steaua, azi, 19.00, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

1. Stoichita s-ar fi dus sa urmareasca antrenamentul Barcelonei dinaintea meciului direct. Tito si Pep l-ar fi lasat sa ia notite, dupa ce antrenorul Stelei le-a spus: "Stati linistiti, oricum eu peste 2 saptamani plec de la Steaua. Am venit doar ca sa schimb 2-3 vorbe cu jurnalistii din Cipru"

2. Bild, Guardian, TheSun, Marca, Ole si cel putin inca 100 de ziare din toata lumea l-ar fi avut pe prima pagina astazi pe Gigi Becali, care ar fi pretins toata saptamana ca stie exact motivul real pentru care a plecat Guardiola de pe Camp Nou: "E homosexual si, mai rau, e ungur la origini!!!"

3. Iancu ar fi anuntat ca Nikolici e jucatorul Rapidului, Copos ar fi confirmat stirea, sa-l enerveze pe "Gicuta", dar atacantul stelist nu are nicio parere despre asta, pentru ca nu a fost de gasit. AS scrie ca a petrecut toata noaptea cu niste spanioloaice de lux.

4. Becali ar fi facut deplasarea la Barcelona inca de sambata. A dorit sa le imparta cateva valize celor de la Espanyol c-un mesaj clar: obositi-i p-astia, lui Xavi dati-i la tibie! Vestea i-a infuriat pe spanioli, dar de pomana. Patronul Stelei urmeaza sa fie judecat in Tara Romaneasca

5.Tanase ar fi fost lasat in tribuna in ultimul moment. "S-a accidentat la dus!", spun surse apropiate clubului.

6. Becali ar fi repetat toata saptamana ca Messi e un pitic nefericit, ca nu trece nimeni pe partea lui Chipciu, forta, viteza, vijelie si ca portar mai prost ca Valdes n-a vazut nici cand a semnat cu Carlos. In plus, Shakira lu' Pique e o "coarda, pe care a luat-o tot Bucurestiul la rand. Pai, bine, ma, Gerarde, tu vrei s-o faci gospodina?"

6. Stelistii sigur ar fi ratat in draci la penalty-uri. Invatat de Mourinho, Gigi a dat ordine toata saptamana ca niciun jucator sa nu exerseze loviturile de la 11 m. In plus, se pare ca Lutu a uitat la Bucuresti pungile cu smochine, apa sfintita si cele cu icoane.

7. MM ar fi aparut pe Sanchez Pizjuan imbracat in tricou cu chipul si autograful lui Cristiano Ronaldo. Iar pe spate, cu mesajul: "M-ai bine o viata cocalar, decat una c-a ungur!" [Vezi punctul 2] Rapidistii ar fi ras doua zile pe seama mesajului, Mache isi va face ulterior mea culpa intr-un comunicat oficial.

8. Duckadam s-ar fi aruncat din loja, dupa 2-3 iesiri ratate ale lui Tatarusanu. Din fericire, fosta legenda a scapat cu viata, deoarece a aterizat fix peste banca rezervata Stelei. MM a avut inspiratie maxma si si-a adus cateva casute de carton cu el la meci. Sa-i poarte noroc!

9. Celebrul refren "Sus pe masina, sus pe masina" s-ar fi transformat la finalul meciului in "Arbitru-i de vina, arbitru-i de vina". Craciunescu si-a pus imediat status pe Facebook: "Se intampla si la case mai mari sa gresesti. Mai bine avem incredere in arbitrii nostri!" Doar doua LIKE-uri pana acum. Paszkany si Cadu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!