Daca vrei sa cumperi un scuter nou-nout cu vreo 3 euro, iti spunem noi cum!

Daca vrei sa cumperi un scuter nou-nout cu vreo 3 euro, iti spunem noi cum! Stiri

(P) Si cand zicem 3 euro, s-ar putea sa exageram foarte tare. Caci pe Grandi.ro un Volkswagen Golf s-a cumparat cu… 2,54 euro, iar Sandero Stepway cu doar 1,06 euro. Da, asa ceva se intampla pe Grandi.ro, poti cumpara diverse produse la preturi incredibile.

Scuterul despre care vorbim este un Sachs MADASS 50 (fabricat in Germania, importat de Xantos SRL - unic importator Sachs in Romania) si se poate conduce fara permis. Este perfect pentru a te strecura prin traficul din ce in ce mai aglomerat, mai ales in perioada calda a anului. Plus ca, de ce sa nu o spunem pe aia dreapta, multi din cunoscutii tai o sa fie impresionati ca te-ai dotat cu o astfel de… jucarie. Mai ales la banii la care o sa poti sa il cumperi.

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai interesante, tu, ca cititor sport.ro, primesti un credit bonus in valoare de 10 euro, pe care ii poti activa atunci cand faci incarcarea contului. Atentie : cand faci incarcarea pe Grandi.ro trebuie neparat sa folosesti codul « sport.ro » pentru a primi bonusul.

  • Daca Vrei Sa Cumperi Un Scuter Nou Nout Cu Vreo 3 Euro Iti Spunem Noi Cum

Pana acum pe Grandi.ro au avut loc peste 650 de licitatii, la care s-au putut cumpara produse la preturi foarte mici. Spre exemplu, pe langa masini precum Volkswagen Golf 6 sau Dacia Sandero Stepway, ambele cumparate cu cativa euro, un telefon Nokia 5250 a fost cumparat cu 0,12 Euro, un Laptop HP ProBook cu 0,76 Euro, un Sistem Home Cinema LG cu 0,18 Euro sau o camera video JVC cu 0,05 Euro.

Unul din avantajele de a licita pe grandi.ro il reprezinta modalitatile de plata. Poti sa achizitionezi pachete de credite, pe care sa le folosesti apoi la licitatii, prin SMS, prin Paypal, prin plata cu cardul, prin virament bancar. De altfel, testimonialele cumparatorilor produselor de pe Grandi.ro vorbesc chiar despre usurinta cu care se poate juca pe Grandi.ro, atat ca modalitati de plata, dar si in ceea ce priveste sistemul de licitatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!