Danciulescu:”E dureros mai ales ca am condus pana in minutul 75!”

Danciulescu:”E dureros mai ales ca am condus pana in minutul 75!” Stiri
Ionel Danciulescu a declarat ca este dezamagit de faptul ca echipa sa nu a reusit sa se impuna in derbiul cu Rapid, desi a condus cu 1-0, considerand ca greselile facute pe final au decis soarta partidei.

"Asta este viata, mergem inainte. Viata este facuta si din bune, si din rele. Sper sa trecem usor peste aceasta infrangere. Suntem la inceput si vom lupta pana in ultima etapa pentru a castiga titlul. Nu numai conducatorii au fost dezamagiti, ci si noi, mai ales ca am condus cu 1-0.

Am facut unele greseli pe final si am pierdut jocul. Suntem, insa, la inceput, trebuie sa uitam acest meci cat mai repede si sa ne concentram cat mai mult pentru celelalte partide. O infrangere nu pica bine nimanui, nici noi, jucatorii, nu ne-am simtit foarte bine. Sper sa jucam mult mai bine in meciurile care urmeaza. Am gresit pe final unde s-a scris soarta partidei.

E dureros mai ales ca am condus pana in minutul 75 si apoi nu am reusit sa facem macar un egal. Asta e foarte dureros. E abia etapa a V-a insa, mai avem multe lucruri de pus la punct si mai sunt destule etape de jucat. Campionatul inca se joaca", a declarat Danciulescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!