"Desi nu suntem de acord, va reprimim in campionat!" Mititelu a invins: Craiova se intoarce! Vezi unde joaca:

Desi nu suntem de acord, va reprimim in campionat! Mititelu a invins: Craiova se intoarce! Vezi unde joaca: Stiri

Justice for Craiova a invins! Mititelu da petrecere: FRF reprimeste Universitatea Craiova in campionat!

Craiova se intoarce in liga a doua secunda!!!

"Fata de continutul Certificatului de grefa emis de Curtea de Apel Bucuresti – Grefa Sectiei a VIII-a Contencios Administrativ, prin care se face cunoscut ca, prin sentinta civila 4230/25.06.2012, s-a admis cererea formulata de reclamanta S.C. fotbal Club U Craiova SA si s-a dispus suspendarea masurii excluderii provizorii a reclamantei S.C. Fotbal Club U Craiova SA, stabilita prin pct.3 din Hotararea Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal nr.6 din 20 iulie 2011.

Desi nu este de acord cu aceasta solutie si a atacat cu recurs Sentinta 4230/25.06.2012, Federatia Romana de Fotbal este tinuta sa puna în aplicare solutia data de Curtea de Apel Bucuresti, aceasta fiind executorie de drept în privinta suspendarii", se arata in comunicatul postat astazi pe site-ul oficial al Federatiei.

"Dar ca sa se inscrie in campionat trebuie sa ia licenta. Si pentru asta trebuie sa-si plateasca datoriile. Iar Universitatea Craiova are datorii la Fisc, are datorii la Piturca, are datorii la jucatori. Oricum, Universitatea retrogradase în Liga a II-a, si din cauza datoriilor nu o să ia licenta", avertiza Mitica in urma cu cateva zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!