Dialog GENIAL Tiriac - Nicole Scherzinger! Una dintre cele mai frumoase femei din lume s-a dat la Tiriac, el s-a uitat la ea ca la o nebuna! :) Vezi ce i-a zis: VIDEO

Dialog GENIAL Tiriac - Nicole Scherzinger! Una dintre cele mai frumoase femei din lume s-a dat la Tiriac, el s-a uitat la ea ca la o nebuna! :) Vezi ce i-a zis: VIDEO Stiri

Ca sa se joace Dinamo - Barcelona, Tiriac le propune rapidistilor s-o aduca si ei la Bucuresti pe Bayern Munchen. "Semifinala Spania - Portugalia nu m-a ... excitat" - spune Tiriac. Cea mai tare faza a facut-o cu Nicole Scherzinger!

Tiriac despre:
Sorana Carstea
Cand fata asta invata sa joace tenis, o sa fie o mare jucatoare! Nu inseamna ca sa invete sa loveasca mingea, o loveste foarte bine si de pe stanga, si de pe dreapta. Ca filosofie, victoria contra chinezoaicei o sa-i dea multa incredere. La 3 luni dupa ce a castigat Roland Garros-ul, chinezii au declarat ca au 10 milioane, 10 MI - LI - OA - NE! de noi practicanti ai tenisului.

►turneele anulate:
Am avut 30 turnee, cu schimbarea federatiei au ramas 14, pentru ca erau prea multe! Nu mai inteleg nimic, daca eu nu inteleg tenis, cu tot respectul, nu mai intelege nimeni.  Eu aproape l-am violat pe presedintele Federatiei Internationale sa le luam pe toate.

de Dinamo - Barcelona!
Sa faca treaba asta, sa anuleze meciul cu Rapid, ca nu aduci Barcelona in fiecare zi in Romania! 50.000 de oameni vin la meciul asta, ca sa-l vada pe Messi si pe Xavi si pe toti!
Sunt dinamovist, am fost si asa raman, e o mare realizare sa aduci Barcelona la Bucuresti.
Rapidul, Liga, Federatia, Guvernul... bai, baieti, ia mutati-l p-ala cu o zi mai devreme sau o zi mai tarziu! Pe Rapid cu nu stiu ce... Pentru ca si Rapid cred ca ar vrea sa vada Barcelona la Bucuresti.
Acuma ca e adusa de Dinamo e alta treaba! Sa aduca Rapidul pe Bayern Munich! E frumos si la noi ca sa mai iesim din anonimat.

cum a ignorat-o pe Nicole Scherzinger
Duminica, inainte sa plec la aeroport, am fost sa-l vad pe Ecclestone. Am stat acolo 20 de minute, cu feciorul meu ala mic. Cand am ajuns acolo sa ne duca barcuta ca aveam talangile de gat, cum se spune, era foarte multa presa cu o domnisoara foarte bine facuta din toate punctele de vedere care facea niste poze.

Cand a venit barca, am sarit toti in barca. Si domnisoara intreaba: Domnu' Tiriac, nu ramai la Formula? Zic: Nu, domnisoara ca plec, trebuie sa zbor... Zice: Aaa, ce pacat! Habar nu am cine e! Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost! :)) Daca e o mare personalitate, sa fie sanatoasa! De aratat, arata bine pe dinafara!

Vezi aici cine este Natalia Velez, fotomodelul din Columbia care a facut senzatie in ultima editie a Sports Illustrated.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!