Dragomir si vinovatul pentru punctele luate Timisoarei: "FRF-ul a fost indus in eroare!"

Dumitru Dragomir Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Martie 2009, 11:35
Data actualizarii: Marti 17 Martie 2009, 11:44

Mitica de la Liga i-a descoperit pe cei care sunt vinovati de depunctarea Timisoarei!  "Toti suntem vinovati!" striga seful de la Liga care cere pedepsirea lui Zambon pentru "smecheriile" facute. 

"Comitetul Executiv al FRF nu i-a dat o hirtie lui Zambon prin care sa certifice ca italianul poate sa se adreseze TAS. Federatia trebuia sa descopere smecheriile facute de Zambon cu ajutorul juristilor pe care ii are.Iancu nici nu a fost parte in litigiu! Federatia nu a fost informata, eu sint parte din toate organismele, dar nu am aflat nimic" a spus Dragomir.

"Zambon nu poate sa scape de instantele de judecata romanesti. Membrii fondatori ai AS FC Politehnica Timisoara nu erau titulari ai patrimoniului societatii. FRF a fost dusa in eroare sau nu au fost luate in calcul hotaririle Tribunalului din Timis.

Banatenii ii acuza pe Sandu si Kassai, dar vinovati sintem toti. Ori a fost ceva necurat la Comisia Juridica, ori nu s-a inteles. Daca Sandu si Kassai stiau aceste date pe care le-am descoperit, nu semnau nimic! Ii cunosc si va pot garanta ca asa se intimpla!" a mai spus Dragomir la o conferinta de presa.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!