Dramă pentru Nicușor Bancu! Tatăl său s-a sinucis

Nicusor Bancu cristi bancu Stiri Nicușor Bancu / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 August 2024, 14:54
Data actualizarii: Sambata 03 August 2024, 14:54

Nicușor Bancu (31 de ani) a primit o veste tragică în cursul zilei de sâmbătă. Tatăl său, Cristi Bancu, a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Crâmpoaia.

Din articol

Universitatea Craiova i-a transmis condoleanțe fundașului stânga printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

”Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, au scris oltenii.

Ce a transmis IPJ Olt

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, au scris cei de la IPJ Olt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!