El e jucatorul care a fost atacat in casa cu 3 canistre de gaz!

El e jucatorul care a fost atacat in casa cu 3 canistre de gaz! Stiri

Fotbalul naste monstri!

Atacantul argentinian al echipei AEK Atena, Ignacio Scocco, si familia sa au scapat nevatamati, joi, cand domiciliul lor a fost tinta unui atac cu canistre de gaz, ale caror explozii au provocat pagube minore.

Exploziile au avut loc in experiorul domiciliului lui Scocco, in timp ce jucatorul se afla in interior, impreuna cu sotia sa si cu fetita lor.

"AEK condamna ferm atacul cu canistre de gaz. Este evident ca astfel de acte criminale si amenintari fac doar rau echipei (...) Daca autorii acestui act vor fi gasiti si judecati, ei vor fi exclusi automat din familia AEK", se arata intr-un comunicat al gruparii din capitala Greciei.

Potrivit presei elene, autorii agresiunii ar putea fi suporteri ai echipei AEK, care si-au manifestat astfel nemultumirea pentru infrangerea, cu scorul de 6-0, inregistrata in weekend-ul trecut, in meciul cu Olympiakos Pireu.

AEK Atena ocupa locul al treilea in clasamentul campionatului Greciei. la 14 puncte de a doua clasata, Panathinaikos. Lider este Olympiakos, care si-a asigurat castigarea titlului.

Scocco, in varsta de 25 de ani, a fost achizitionat de AEK in 2008. El are un salariu anual de un milion de euro la echipa din Grecia.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!