Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului și fost patron în Liga 1, a murit pe terenul de fotbal

Emanoil Savin, primarul ales al Bușteniului și fost patron în Liga 1, a murit pe terenul de fotbal Stiri
Emanoil Savin, primarul ales al orașului Bușteni, a decedat în mod tragic în cursul zilei de astăzi, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe terenul de fotbal, la vârsta de 65 de ani. Informația a fost confirmată de apropiații politicianului.

Savin participa la un eveniment organizat la hotelul său din Bușteni, când i s-a făcut rău subit pe terenul de fotbal din incinta complexului. Eforturile echipelor medicale de a-l resuscita s-au dovedit inutile, fiind declarat decesul la fața locului.

Vestea trecerii sale în neființă a fost anunțată public de politicianul Virgiliu-Daniel Nanu, un apropiat al defunctului. "Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut", a declarat Nanu.

Emanoil Savin a încetat din viață

Emanoil Savin fusese ales din nou în funcția de primar al Bușteniului la alegerile locale din 9 iunie 2024, obținând 37,82% din voturi, devansându-l pe candidatul independent Alexandru Florescu, care a obținut 26,76% din sufragii. Savin urma să își reia oficial funcția pe care a mai ocupat-o între 2004 și 2016  în luna octombrie.

Tragedia a avut loc într-o zi cu o semnificație personală profundă pentru Emanoil Savin, acesta aniversând astăzi 40 de ani de căsătorie. Cu câteva ore înaintea decesului, politicianul postase pe pagina sa de Facebook o fotografie alături de soția sa, celebrând acest eveniment.

Pe lângă activitatea sa politică, Savin a fost cunoscut și pentru implicarea sa în sport, fiind finanțator al echipei de fotbal Apulum Alba Iulia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!