Fabian parca are mingea lipita de cap! Vezi ce scheme de senzatie face si cum se uita lumea UIMITA la el pe strada! SUPER VIDEO

Fabian parca are mingea lipita de cap! Vezi ce scheme de senzatie face si cum se uita lumea UIMITA la el pe strada! SUPER VIDEO Stiri

Te asculta mingea? Faci super scheme si scamatorii? Filmeaza-te si inscrie-te la cea mai spectaculoasa competitie din Romania! Daca esti cu adevarat bun, te trimitem sa reprezinti Romania la Campionatul Mondial din Italia!

INSCRIE-TE AICI!

Cand l-ai vazut pe Stefan Florescu jongland cu mingea la Romanii au talent te-ai gandit ca poti si tu sa faci ca el? Sau ca stii si mai bine? Atunci trebuie sa te inscrii si sa-ti arati talentul la Campionatul National Red Bull Streetstyle! Si poti ajunge sa reprezinti Romania la Campionatul Mondial din Italia, in septembrie!

Filmeaza-te cum tii mingea pe picior, inscrie-te si, daca esti printre cei mai votati 32 de “Messiriasi”, prestezi in finala Romaniei de pe 15 iulie! Daca o sa convingi juriul si o sa castigi, te trimitem direct in Italia la Campionatul Mondial sa ne reprezinti tara!
 
Uploadeaza video-ul cu tine, cheama-ti toti prietenii sa te voteze si… sa-nceapa showul!

INSCRIE-TE AICI!

CLICK AICI pentru a-l vota pe Fabian!


Fabian Barna pe Redbull Street Style

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!