FABULOS! Poza cu National Arena a ajuns pe biroul lui Rosell in aceasta dimineata: "Aici ar trebui sa joace Messi, nu pe stadionul nostru de prichindei"

FABULOS! Poza cu National Arena a ajuns pe biroul lui Rosell in aceasta dimineata: Aici ar trebui sa joace Messi, nu pe stadionul nostru de prichindei Stiri

Camp Nou poate fi reconstruit dupa modelul National Arena: "Avem un stadion de prichindei, sa-l facem ca la Bucuresti!"

Josep M. Minguella dedica astazi o pagina in MundoDeportivo Bucurestiului si grandiosului nostru stadion

"Romania a dat jucatori exceptionali ca Gica Hagi, Popescu, Lacatus, Ilie, Petrescu, Stelea, Balint sau Mateut, care impreuna au jucat la Europene sau Mondiale si au scos rezultate bune.

Apoi, cum s-a intamplat in toate tarile din Est - primul caz in acest sens a fost Ungaria - nivelul tehnic si fizic au scazut enorm si acum se zbat sa se califice la un turneu final, oricare ar fi el

Bulgaria, Cehia si Rusia sunt in aceeasi situatie - tari care multi ani au cunoscut doar reguli dure, invadate de jucatori straini, cea mai mare greseala pe care o poti face, pentru ca astfel opresti progresul jucatorilor tineri. Acum se lupta sa revina la nivelul din trecut. 

Bucurestiul a investit mult in infrastructura, desi in continuare gasesti in capitala Romaniei o gramada de parcuri si gradini, multa vegetatie, de aceea i se mai spune si "Parisul Estului". In urma cu putin timp au inaugurat national arena, un stadion cu 55.000 de locuri, spectaculos, modern, acoperit, vizibilitate excelenta din orice loc, bucatarie, sala de mese... Hollywood.

Stadionul a costat 250 de mil. de euro si aici vor juca natinala Romaniei si cele mai titrate echipe din Romania, Steaua si Dinamo.

Desigur, uitandu-te la stadion nu poti sa nu faci in cap o comparatie cu Camp Nou. Si, sigur, noi iubim mult locul nostru preferat de fotbal - din atatea motive - dar nu poti sa nu ramai cu o senzatie de invidie.

Si poate nu e chiar atat de nebuneasca ideea sa facen un nou coliseum in Barcelona, modern si upgradat la ultimele standarde, daca tot avem o echipa de talie mondiala. Este, poate, o chestiune de bani, dar cred ca Barca nu poate ramane in urma, c-un stadion de prichindei", scrie editorialistul MD.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!