Fostul „ginere” al lui Gigi Becali, acuzat de ultraj! Detalii surprinzătoare din dosar

Fostul „ginere” al lui Gigi Becali, acuzat de ultraj! Detalii surprinzătoare din dosar Stiri

Milionarul Dan Grigoriu și fiul său, Mihnea Grigoriu, se află în centrul unui dosar de ultraj întocmit de către polițiștii Secției 1, în legătură cu un incident petrecut în noiembrie anul trecut. 

Cei doi sunt acuzați că au atacat un echipaj de poliție locală în apropierea unui restaurant din Floreasca, unde ar fi parcat un Lamborghini URUS în valoare de peste 300.000 de euro pe o trecere de pietoni, potrivit Gândul.

Conform informațiilor obținute din surse judiciare, precizează sursa citată mai sus, milionarul Dan Grigoriu și fiul său au ignorat avertismentele polițiștilor locali privind parcarea ilegală și au intrat în restaurant, unde ulterior au avut un conflict cu forțele de ordine. Dan Grigoriu ar fi refuzat să se legitimeze și i-ar fi amenințat pe polițiști, afirmând: „Voi nu știți cu cine v-ați pus!”, iar fiul său, Mihnea Grigoriu, ar fi indicat prin gesturi că intenționează să atace fizic polițiștii, însă ar fi fost oprit de tatăl său.

  • Mihnea Grigoriu a intrat în atenția publică în urma relației pe care a avut-o cu Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali.

Grigoriu, ironii la adresa polițiștilori locali

Anchetatorii susțin că Mihnea Grigoriu ar fi făcut aluzii despre a lua un cuțit, deși nu există dovezi că acesta ar fi avut vreo armă asupra sa. În timpul incidentului, cei doi ar fi înjurat repetat polițiștii locali, iar situația a escaladat până la chemarea altor echipaje pentru sprijin.

Ulterior, cei doi au fost încătușați și duși la sediul Poliției Locale, unde Dan Grigoriu ar fi continuat să se comporte agresiv verbal, afirmând că a practicat karate în tinerețe și deține centura neagră cu 2 dan. La sediul poliției, cei doi au solicitat să iasă la fumat în fața clădirii, unde și-au aprins fiecare câte un trabuc, iar Dan Grigoriu ar fi adăugat că „trabucul acesta valorează cât unul dintre voi".

Dosarul de ultraj se află în prezent în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în urma unei plângeri depuse de Poliția Locală Sector 1. Până acum, toți polițiștii locali implicați în scandal au fost audiați în cadrul anchetei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!