GALERIE FOTO Fotbalist celebru, dat de gol de fosta soție pentru numeroasele accidentări: "Făceam dragoste de zece ori pe săptămână"

Fotbalist celebru, dat de gol de fosta soție pentru numeroasele accidentări: Făceam dragoste de zece ori pe săptămână Stiri

Kevin-Prince Boateng a fost unul dintre cei mai controversați jucători, cariera sa fiind marcată de numeroase accidentări.

Melissa Satta, fosta soție a fotbalistului, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare despre viața de cuplu dinainte să divorțeze, explicând unul dintre motivele pentru care neamțul se accidenta atât de des. 

De-a lungul carierei, Kevin-Prince Boateng a jucat la cluburi importante precum Tottenham, Portsmouth, AC Milan și FC Barcelona, iar în prezent evoluează la Hertha Berlin.

  • Fotbalist Celebru Dat De Gol De Fosta Sotie Pentru Numeroasele Accidentari Faceam Dragoste De Zece Ori 2

Melissa Satta și Kevin-Prince Boateng au început relația în 2011 și au un băiat, Maddox Prince. În 2016, cei doi s-au căsătorit, iar trei ani mai târziu au pus capăt relației. 

"Motivul pentru care Kevin se accidenta atât de des are legătură și cu viața noastră. Facem dragoste de șapte-zece ori pe săptămână. Doar pentru că ne iubeam des nu înseamnă că eram nimfomană", a declarat Melissa în 2012.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!