Ce jucator completa in oracole in liceu: "Visul meu? Sa joc la o echipa mare din Europa!" Cum a ajuns din melodiile "tampite" cu Texas idol in Premier League 

Ce jucator completa in oracole in liceu: Visul meu? Sa joc la o echipa mare din Europa! Cum a ajuns din melodiile tampite cu Texas idol in Premier League  Stiri

Ce nebunie! Ai grija ce iti doresti, s-ar putea chiar sa ti se intample! Afla povestea jucatorului care visa sa plece din Texas de pe vremea tezelor la mate!

Clint Dempsey a scris in albumul de final de an din generala ca: "Peste 5 ani, ma vad la o echipa mare din Europa". Era un simplu pusti american intr-o tara in care "soccer-ul" englezilor nu e nici pe jumatate apreciat cum e basball-ul sau fotbalul american. 

Pustiul s-a tinut de antrenamente si de posterele cu Maradona si Pele si nu s-a lasat pana n-a ajuns unde trebuia. Si-a facut junioratul la echipa locala, Dallas Texas, a trecut pe la Furman Paladins (ii stiti si voi, desigur :)) si a jucat la o echipa "mare" cand avea 21 de ani, la New England Revolution. Din 2007, e sub contract cu o echipa de top din Europa, Fulham, pentru care a bifat peste 200 de meciuri si a inscris 50 de goluri. A costat 4 mil. de dolari. 

Mijlocasul de 29 de ani este om de baza si la nationala USA, unde are 25 de goluri si 86 de meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!