GENIAL! Interviu de mare senzatie cu copilul Mourinho: "Doar Pepe e prietenul meu, ca ii bate pe ceilalti copii! Rafa e un grasan!"

GENIAL! Interviu de mare senzatie cu copilul Mourinho: Doar Pepe e prietenul meu, ca ii bate pe ceilalti copii! Rafa e un grasan! Stiri

Special de 1 iunie | Copilul Jose Mourinho era un rasfatat, se intelegea bine cu Pepe si le baga degetul in ochi oamenilor. Pentru inghetata! :)

- Salut, Jose! Cum te simti?
- Fantastic, cum altcumva sa ma simt?

- Uh, nu stiu. D-aia te intreb.
- Ok, asta e o intrebare stupida si imi pierzi timpul. Pune intrebari bune sau plec. Trenuletele mele nu se joaca singure.

- OK, scuze. Cu ce iti place sa te joci?
- Imi plac trenuletele, abia ti-am mai zis o data. Imi place sa pictez cu degetele. E distractiv. Imi place sa castig. La asta ma pricep cel mai bine.

- Ce-ai castigat?
- Orice! Joc de-a v-ati ascunselea prin casa si castig. Ma duc la vecinul meu si ne jucam pe afara si castig. La scoala, castig si la somnul de dupa-masa.

- Cum adica sa castigi la somnul de dupa-amiaza?
- Taci din gura!

- Ow, mi-ai bagat degetul in ochi!
- Nu ma face sa ti-l bag din nou!

- Nu asa o sa iti faci prieteni in viata, Jose!
- Am multi prieteni. Toti stiu ca eu sunt seful. Il am pe Pepe. El ii bate pe ceilalti copii. E Riccardo, ma urmareste peste tot. Mai e domnul Perez, care ma lasa sa conduc clasa, cand el pleaca sa cheltuiasca banii. Mai sunt oamenii de care rad, dar ei nu imi sunt prieteni. Ca Gerrard care nu castiga niciodata nimic si Rafa pentru ca e grasan si nu e bun la nimic.

- Dar nu e frumos, Jose!
- E, nu e, dar e adevarat!

- Si, totusi, tu cum te-ai simti daca apare alt copil mai mic decat tine si ar incepe sa castige tot si tu ai fi in locul lui Rafa?
- Asta nu se va intampla niciodata. O sa continui sa castig in fiecare tara din Europa si o sa fiu deasupra tuturor copiilor. Sa ma urc pe spinarea lor si sa ii calaresc ca un rege.

- Asta...e un vis ciudat pentru un pusti, Jose.
- Eu nu sunt un copil normal. Uita-te la nasturii astia, de exemplu, si la partea asta de par. Stralucesc. E frumos. Sunt sigur ca exista alte cuvinte prin care pot spune cat de tare sunt eu, dar inca imi formez vocabularul.

- Special? The Special One? Asta esti?
- Tu sa imi spui!

- Ce crezi despre UNICEF?
- Cred ca e organizatie oribila. Nu am incredere in ei deloc. Spun ca dau bani copiilor, dar la mine n-a ajuns niciun leu. Sunt mincinosi.

- OW! Iar mi-ai bagat degetul in ochi! Asta pentru ce-a mai fost?
- A fost o diversiune! Acum o sa ma urc in spatele tau si o sa ma duci la magazin, unde o sa imi cumperi inghetate si jucarii. Hai, magarus, hai!

Sursa: dailysportnewspaper

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!