Candidatul la președenție din partea partidului AUR a dezvăluit că a trecut iclusiv acest dar de nuntă în declarația de avere.

"Cred că două tone au fost. Da, am calculat totul pentru 20.000 de oameni. Și de asta am…

Da, cadou, dar de nuntă (de la Gigi Becali, n.r.). L-am inclus în declarația de avere de la nuntă. Pe domnul Becali l-am invitat la nuntă și a zis că nu mai participă la nunți, la botezuri, la petreceri, că duce o viață, așa, mai de pustnic și că se va retrage la un moment dat la o mănăstire", a spus George Simion pentru GSP.

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a înscris în partidul AUR și va candida la candida la alegerile parlamentare. În schimb îl va susține pe George Simion la prezidențiale.

AUR i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali și la europarlamentare

George Simion l-a rugat în primăvară pe Gigi Becali să sponsorizeze AUR cu 500.000 de euro, pentru alegerile europarlamentare, însă atunci patronul FCSB a fost reticent, deoarece atunci nu era pus la punct cu legislația din acest domeniu.

"Să vedem dacă le dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai este timp acum. Iar acum aș fi împrumutat AUR-ul cu 500.000 (de euro, n.r.) și după ce luau ei... Să vedem... că acum nu se poate. Să vedem vreo formulă. Să-l împrumut pe el, dar să vedem dacă e legal. Am spus «eu suflu în iaurt», să vedem dacă e legal să-l împrumut pe Mihai Neamțu și el să-și finanțeze campania. Vedem, să găsim soluții, dar am făcut pușcărie degeaba. Eu suflu în iaurt la orice chestie, să văd dacă e lege", a spus atunci Gigi Becali.