Gest superb al lui Villa! S-a dus sa tipe alaturi de patru mineri BLOCATI in mina! Ce se ascunde in spatele gestului spaniolului! FOTO de o mie de LIKE-uri!

Gest superb al lui Villa! S-a dus sa tipe alaturi de patru mineri BLOCATI in mina! Ce se ascunde in spatele gestului spaniolului! FOTO de o mie de LIKE-uri! Stiri

David Villa a facut un gest de erou astazi! Aboneaza-te la voyo pana pe 15 august si poti sa mergi impreuna cu un prieten la Supercupa Spaniei, Real Madrid – Barcelona!

David  Villa e alaturi de minerii spanioli care protesteaza de cateva zile in Spania. Atacantul Barcelonei a mers astazi langa Oviedo, unde a participat lap manifestatie, spre socul tuturor. Villa a mers la protest cand a auzit ca patru mineri s-au autoblocat in mina in care lucrau.

David Villa se trage dintr-o familie de mineri, cu o situatie financiara nu foarte buna, asa ca starul Barcelonei n-a putut ramane indiferent. "Fiti puternici si curajosi, luptati pentru drepturile voastre, nu dati inapoi!", le-a transmis astazi Villa minerilor. "Duc o viata grea de tot, au nevoie de mai multa intelegere din partea voastra, va rog sa ii ascultati, trebuie sa ii ascultati", le-a transmis si autoritatilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!