FOTO Gigi Becali, din nou implicat într-un accident rutier! Ce s-a întâmplat

Gigi Becali accident Accident rutier Stiri Gigi Becali / Foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 August 2024, 14:08
Data actualizarii: Miercuri 28 August 2024, 14:08

Gigi Becali, controversatul patron al FCSB-ului, a fost implicat într-un nou accident rutier, care s-a petrecut astăzi pe Bulevardul Pipera, aproape de locuința sa.

Incidentul s-a produs în jurul orei 11:55, când Rolls Royce-ul său a intrat în coliziune cu o Skoda, conform relatărilor unui martor ocular de pe un grup de Facebook dedicat problemelor din trafic.

Gigi Becali, din nou implicat într-un accident rutier! Ce s-a întâmplat

Accidentul, deși aparent minor, a atras din nou atenția asupra lui Gigi Becali, fiind al patrulea incident rutier în care acesta a fost implicat în ultimul an și al doilea doar în ultima lună.

  • Gigi Becali / Foto: Profimedia

Din imaginile postate pe rețelele sociale, se poate observa că Rolls Royce-ul, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, a suferit daune laterale, în timp ce starea Skoda-ului nu este clară. VEZI GALERIA

Potrivit GSP, Becali și celălalt șofer au ales să rezolve situația printr-o constatare amiabilă, pentru a evita astfel intervenția poliției. Omul de afaceri a rămas la locul accidentului timp de câteva zeci de minute, pentru a se asigura că situația este sub control și că nu vor apărea complicații.

Acesta nu este primul incident de acest fel pentru patronul FCSB. La finalul anului trecut, latifundiarul din Pipera a ajuns cu mașina într-un șanț după ce a încercat să evite un șofer care a efectuat o depășire pe linia continuă. DETALII AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!