Huliganul Stoica a vrut sa-l dea afara pe Reghe, Becali i-a dat ignore! Cine e omul care s-a tinut tare pe pozitii: Gigi, Reghe NU trebuie sa plece!

Huliganul Stoica a vrut sa-l dea afara pe Reghe, Becali i-a dat ignore! Cine e omul care s-a tinut tare pe pozitii: Gigi, Reghe NU trebuie sa plece! Stiri

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Steaua NU E MEME | „Vreau sa dedic aceasta victorie sotiei mele, patronului, dar mai ales lui Mihai Stoica“. Au fost primele cuvinte pe care Laurentiu Reghecampf le-a spus la conferinta de presa de la finalul returului cu Vardar Skopje. Antrenorul Stelei si-a marturisit atasamentul fata de huliganul Stoica la doar cateva ore dupa ce acesta din urma a fost amendat de Tribunalul din Skopje pentru vatămare corporala si ultraj.

Relatia dintre cei doi, la prima vedere stransa, a debutat totusi de pe pozitii de forta, fiind extrem de tensionata din cauza unei decizii a managerului, cel care a l-a dat afara pe Babutan, cel adus pentru a-l inlocui si omul de incredere al lui Reghecampf.

L-a dat afara pe omul lui Reghecampf
Totul a inceput in vara anului trecut, atunci cand Reghecampf a fost adus la Steaua de catre Teia Sponte, apropiat al lui Becali si inamic declarat al managerului. Pe langa staff-ul tehnic, Reghecampf a venit la Steaua si cu Aurelian Babutan, cel cu care colaborase la Chiajna si pe care il adusese in Ghencea pentru a-l inlocui pe Stoica.

Managerul a reactionat imediat si, profitand de capitalul de incredere pe care il avea la Gigi Becali, s-a descotorosit rapid de Babutan, spre furia lui Reghecampf. „Stiu de cine am fost dat afara de la Steaua, dar nu vreau sa spun mai multe pentru ca i-as ingreuna treaba lui Reghe. Oricum, ii va fi greu cu Meme“, a spus atunci Babutan.

Teia a fost cel care a insistat ca Reghe sa nu plece, desi Meme nu si l-a dorit pe Laurentiu Reghecampf la echipa. Becali l-a lasat pe Teia Sponte sa hotarasca. Si, din inchisoare, Becali, merge tot pe mana lui Teia Sponte si a lui Valeriu Argaseala, singurii care au drept de semnatura in numele Stelei. 

Reghe era constient de acest lucru, dar tot Gigi a fost cel care i-a impacat. Finantatorul i-a cerut lui Reghecampf sa incerce colaborarea cu Meme Stoica, in ciuda faptului ca antrenorul il condamna pe manager pentru ca i-ar fi injurat sotia, pe Anamaria Prodan

In momentul in care a observat ca metodele lui Laurentiu Reghecampf dau roade, managerul huligan a schimbat macazul si s-a apropiat de antrenor. Relatiile cu Reghecampf au devenit din ce in ce mai stranse, pe masura ce Steaua a jucat din ce in ce mai bine si a avut rezultate.

Sursa: Prosport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!