Iancu are o noua strategie pentru Timisoara! Vezi cum vrea sa ia titlul!

Iancu are o noua strategie pentru Timisoara! Vezi cum vrea sa ia titlul! Stiri

Presedintele Timisoarei, Marian Iancu, s-a aratat multumit de evolutia echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabau in partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 6-0, si a precizat ca gruparea banateana va juca ofensiv cu formatiile medii si prudent cu cele mari!
 

"Mi-a placut intreaga echipa, mi-a placut cum a circulat mingea. Acesta este nivelul spre care tindem. Timisoara va juca ofensiv cu echipele medii, caci echipe mici nu mai exista, si prudent cu echipele mari. Tinta noastra este titlul de campioana, asa ca Sabau va trebui sa gestioneze foarte bine lotul. Meciurile din Europa League ne vor ajuta sa vedem la ce nivel de competitie suntem", a declarat Iancu, la Radio Timisoara.

Oficialul timisorenilor considera ca urmatorii doi adversari au aproximativ acelasi profil. "Anderlecht si CFR Cluj sunt echipe de stiluri si valori apropiate, ceea ce este un avantaj pentru noi in abordarea lor. Le vom trata cu mare atentie", a completat Iancu.
FC Timisoara va juca joi, 22 octombrie, pe teren propriu, cu Anderlecht Bruxelles, in etapa a III-a a Ligii Europa, iar duminica, 25 octombrie, va intalni, in deplasare, pe CFR Cluj, in etapa a XI-a a ligii I, meci care opune primele doua clasate din intrecerea interna.

Presedintele executiv al FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, duminica, la finalul antrenamentului, ca echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau se afla pe pozitia pe care o merita, insa greul abia acum va incepe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am venit pe pozitia pe care o merita echipa, insa trebuie sa fim constienti ca greul abia acum incepe, pentru ca toti vor dori sa invinga liderul. Trebuie sa gestionam foarte bine aceasta situatie si sa ne mentinem aici pana la finalul campionatului. Am spus inca de la inceput ca trebuie sa avem rabdare. Nelutu (n.r. - antrenorul Ioan Ovidiu Sabau) a lucrat mai intai la faza defensiva, pentru ca in editiile precedente am considerat cu totii ca am primit destul de multe goluri, chiar daca am avut cel mai bun atac si, atunci, a preferat sa lucreze la faza asta si acum lucreaza la faza constructiei. Atunci cand toate vot fi puse la punct, atat faza constructiei, cat si faza defensiva, atunci vom avea satisfactia marcarii multor goluri si faptul ca nu vom primi goluri", a spus Chivorchian.

Gheorghe Chivorchian a precizat ca asteapta raspunsul Comisiei Centrale a Arbitrilor in legatura cu cererea de a delega arbitri straini la meciul din etapa a XI-a a Ligii I, cu CFR Cluj. "Am cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor ca la anumite jocuri din campionat, cu echipe care joaca in Europa Leaguie, sa fie desemnati arbitri FIFA din Anglia, Spania, Italia si Franta. Fireste, am facut si pentru meciul cu CFR Cluj si acum asteptam raspuns. Suntem tare curiosi, nu am vrea sa iasa prin presa si sa spuna ca «trebuie avem incredere in arbitri romani, avem foarte buni arbitri, sunt cei mai valorosi arbitri», avem exemplul finalei Cupei Romaniei. Nu trebuie sa spunem ca arbitrajul romanesc este varza, dar trece printr-o criza de arbitri valorosi. Sunt cativa arbitri buni, nu pot sa spun, dar, de exemplu, Balaj, din punctul meu de vedere, e unul dintre cei mai buni arbitri din Romania, dar numai cand vrea sa fluiere. Daca vrea sa fluiere cu cartea in mana se bate pentru locul unu. Avem arbitri valorosi, arbitri buni, dar numai atunci cand vor. Avem foarte putini", a explicat presedintele gruparii timisorene.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!