Un copilot ca asta te RUPE LA CREIER! Pilotul a avut nevoie de terapie dupa cursa asta: VIDEO

Un copilot ca asta te RUPE LA CREIER! Pilotul a avut nevoie de terapie dupa cursa asta: VIDEO Stiri

Pilotul n-a fost mai prejos. S-a suit la volanul unui bolid de raliu fara sa aiba habar de pilotaj.

Putini piloti de raliuri se pot lauda cu asemenea „performante”! Indianul asta s-a urcat intr-o masina de raliuri cu ganduri mari. A reusit doar sa-l aduca la disperare pe copilotul sau, innebunit ca vorbeste la pereti. Satul de evolutia lui Samir Thapar intr-una din etapale Campionatului Indian de Raliuri, copilotul s-a enervat si a inceput sa-l toace marunt, marunt. A reusit doar sa se faca de ras.

UITE CEL MAI TARE ECHIPAJ DE RALIURI DIN LUME!

„Concentreaza-te, Samir! Stanga! Stanga! Stanga!”, „Ai grija!”, „Dreapta! Dreapta, am spus! Dreapta”, sunt doar cateva din cuvintele care l-au adus la disperare pe pilotul nepriceput. Pana la urma n-a mai rezistat si a fost la un pas sa-l dea jos pe copilot din masina. S-a calmat insa repede si a decis sa nu mai dea doi bani pe indicatiile copilotului: „Taci din gura si nu-mi mai spune cum sa conduc”, s-a enervat indianul, dupa ce a fost la un pas sa dea peste un spectator.

Vrei sa vezi si tu cat de bine te descurci in postura de copilot de raliuri? Intra acum pe copilot.sport.ro si poti castiga un sejur de 4 zile la Raliul Bacaului si o experienta de copilot alaturi de Vali Porcisteanu!

Iti trebuie doar un calculator, webcam si microfon. Acceseaza aplicatia Copilotul Virtual, conecteaza webcam-ul si microfonul, apasa START si apoi citeste fisa traseului in cele 30 de secunde. Poti vedea inregistrarea la final. Daca iti place cum te-ai descurcat, apasa butonul TRIMITE si poti castiga premii tari la fiecare dintre etapele ramase din Campionatul National de Raliuri:

• 5 Premii I (se acorda cate unul la fiecare etapa). Premiul I consta in: o rama foto digitala, o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”
• 5 Premii II (cate unul pentru fiecare etapa) Acestea cuprind: o vesta bodywear Best in Town / Slazenger, un tricou si o sapca “BCR Leasing Rally Team”
• 25 Premii III (cate 5 pentru fiecare etapa). Acestea contin cate un tricou si o sapca inscriptionate cu logo-ul echipei BCR Leasing Rally Team.

Fii ajutorul virtual al lui Porcisteanu, da tot ce poti si citeste ca un copilot adevarat instructiunile de pe fisa traseului. Poti castiga unul dintre cele doua mari premii: 4 zile la Raliul Bacaului sau la Raliul Harghitei, unde vei lua parte la cea mai tare experienta din viata ta: un shakedown in dreapta lui Vali Porcisteanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!