Inca una de la Gigi! "D-aia nu mai pot eu de Curtea Europeana! Ei imi dau amenda, eu o platesc din banii lor" Vezi ce-a mai facut de il judeca:

Inca una de la Gigi! D-aia nu mai pot eu de Curtea Europeana! Ei imi dau amenda, eu o platesc din banii lor Vezi ce-a mai facut de il judeca: Stiri

►Joi 19.00 CFR Cluj – Al Hilal, LIVE VIDEO pe www.voyo.ro
►Meciurile verii sunt LIVE pe voyo! Aboneaza-te la voyo si poti sa castigi 10 invitatii duble la Real - Barcelona! Click aici

Becali e judecat de Curtea Europeana, dupa ce in 2010, patronul Stelei declara ca nu va angaja niciodata la echipa homosexuali.

"Poate sa ma judece si Curtea NATO de Justitie. Cat voi fi eu la Steaua nu voi angaja niciodata homosexuali. Curtea Europeana nu poate sa schimbe mentalitatea unui om. Discriminare insemna altceva. Cand bruschezi sau jignesti pe cineva. Nu mai pot eu de Curtea Europeana!

Ce poate sa-mi faca? Imi ia boii de la bicicleta. Sa-mi dea amenda, ca tot de la ei iau bani si-mi platesc amenda din banii lor. In plus, nu poate nimeni sa dovedeasca faptul ca sunt angajator. De cinci ani nu am nicio calitate la Steaua", a declarat Gigi Becali pentru Romania TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!