"Indepliniti visul generatiilor de timisoreni si banateni" MESAJUL emotionant al galeriei lui Poli catre jucatori:

Indepliniti visul generatiilor de timisoreni si banateni MESAJUL emotionant al galeriei lui Poli catre jucatori: Stiri

Timisoare are o singura victorie in ultimele 5 meciuri, iar fanii au venit la stadion pentru a-i incuraja pe jucatori. Ultimele 7 etape sunt decisive, iar fanii isi doresc titlul mai mult decat orice. 300 de suporteri au cantat vineri dupamiaza.

"Sustinem aceasta echipa de aproape un secol. Am avut parte de 90 de ani de bune si rele, de victorii si infrangeri. Momentele de dezamagire au fost destul de multe, dar cu toate acestea nu am da in schimb pentru nimic in lume amintirile si momentele frumoase petrecute alaturi de Poli.

Poli este pentru noi mai mult decat o echipa de fotbal. Este o familie, este un spirit, este un mod de viata. Cei care inteleg acest lucru se pot numi adevarati polisti, fie ca sunt ultrasi din peluza, suporteri din tribune, jucatori, fosti jucatori, antrenori sau conducatori.

Echipa se afla in fata unei oportunitati extraordinare, de a castiga primul titlu din istorie. Chiar daca noi nu am fost niciodata suporteri de rezultat, fiind alaturi de Poli si la bine si la greu, vrem sa va cerem voua, jucatorilor, pentru ca voi sunteti armata care ne reprezinta in teren, sa castigati acest titlu.

Fiti voi aceia care veti indeplini visul generatiilor de timisoreni si banateni. Fiti voi aceia care ii vor trezi pe toti polistii la viata pentru o clipa, fiti voi aceia care vor arunca in aer Timisoara si care vor declansa vulcanul de entuziasm intr-o seara de mai! Pentru noi, aceasta dorinta nu reprezinta doar o ambitie sportiva, ci un vis care, prin voi, se poate transforma in realitate!

Mai sunt cateva meciuri pana la sfarsitul campionatului. Va intelegem unora si problemele, si doleantele, si poate nemultumirile vizavi de anumite lucruri, dar va rugam, cu admiratie si demnitate, sa nu va ganditi in etapele ce urmeaza nici la bani, nici la prime, nici la contracte, nici la transferuri, la nimic – ci doar la glorioasa pagina de istorie pe care o puteti scrie castigand campionatul!

Oricat v-ar fi de greu pe teren, sa stiti ca zeci de mii de suflete, din multe colturi ale lumii, sunt alaturi de voi in fiecare secunda! Si cand va va fi cel mai greu, aruncati-va privirea catre noi si ascultati cantecele care ne ies din piepturi, pentru ca ele va vor duce spre victorie!

Nu mai este vorba de tactica, de conditie fizica, ci de spirit, curaj si nebunie! Va cerem sa va depasiti limitele si sa luptati alaturi de noi, pentru gloria Timisoarei si a culorilor alb-violete", este comunicatul postat pe site-ul Asociatiei Suporterilor Timisoreni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!