VIDEO Ion Țiriac l-a anunțat pe David Popovici când va începe construcția bazinului olimpic din Otopeni și a fost uimit de replica primită: ”Cum adică?”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 August 2024, 23:38
Data actualizarii: Sambata 31 August 2024, 23:38

Ion Țiriac a fost prezent la inaugurarea Berceni Arena. 

Ion Țiriac a dezvăluit discuția purtată cu David Popovici

Ion Țiriac a dezvăluit în cadrul evenimentului prin care a fost inaugurată Berceni Arena o discuție purtată cu David Popovici în urmă cu câteva zile, în momentul în care dublul medaliat olimpic și-a primit mașina făcută cadou de către miliardarul român.

Miliardarul l-a anunțat pe înotător când vor începe lucrările la bazinul olimpic din Otopeni și s-a declarat mirat de replica primită din partea lui Popovici, care l-a întrebat dacă se poate antrena acolo.

Acum câteva zile, când am avut onoarea să dau mâna cu domnul Popovici, i-am spus că în curând, peste două-trei săptămâni, dăm cu lopata la Otopeni şi începem acel faimos bazin olimpic, numai pentru copii.

Îmi zice: ‘Domnule Ţiriac, nu vă supăraţi, pot să mă antrenez şi eu în el?’. Cum adică, dumneata eşti campion olimpic, campion mondial, unde te antrenezi? ‘Păi, nu prea am unde’! Atunci v-aţi răspuns cu toţii”, a spus Ion Țiriac la inaugurarea Berceni Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!