Joaca Barcelona de zici ca e Steaua :) ULTIMUL MOTIV pentru care au facut plangere la UEFA:

Joaca Barcelona de zici ca e Steaua :) ULTIMUL MOTIV pentru care au facut plangere la UEFA: Stiri

Barcelona a facut 0-0 cu Milan pe San Siro, insa Guardiola nu s-a putut impaca prea usor cu egalul din sferturile Ligii.

Barcelona a depus o plangere la UEFA, cu privire la starea gazonului Stadionului Giuseppe Meazza, in timpul mansei tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, desfasurata miercuri, cu AC Milan si incheiata la egalitate, scor 0-0.
Dupa meci, antrenorul formatiei FC Barcelona, Pep Guardiola, s-a plans si el de starea gazonului.

"Noi ne adaptam la tot, venim si jucam. Dar este o problema pentru calitatea spectacolului. Un teren ca acesta este dificil".

In timpul partidei, jucatorii formatiei FC Barcelona au fost victimele "capacanelor" peluzei de pe San Siro, care a aratat asemanator cu gazonul de pe Arena Nationala la meciul Romania-Franta. Messi a alunecat in momentul in care a executat o lovitura libera, iar mingea a luat o traiectorie ciudata si a fost foarte aproape ca unul dintre coechipierii sai sa o introduca in poarta gazdelor. Alti fotbalisti catalani, printre care Dani Alves, au avut dificultati in a-si mentine echilibrul pe teren din acelasi motiv.

Echipa spaniola FC Barcelona, detinatoarea trofeului, a terminat la egalitate, miercuri, in deplasare, scor 0-0, cu formatia italiana AC Milan, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Partida retur se va disputa la 3 aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!