Lacatus, batut de Kralia Sovietov Samara!

Lacatus, batut de Kralia Sovietov Samara! Stiri

FC Vaslui a fost invinsa, sambata, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa rusa Kralia Sovietov Samara, in al treilea meci din stagiul de pregatire din Antalya.

- Farul Constanta invinsa, cu scorul de 4-2, de Hrvatski Dragovoljac.

Ocupanta locului 10 in campionatul Rusiei a inscris inca din startul partidei.

Tehnicianul Marius Lacatus a inceput partida cu urmatorul "11": Kuciak - Milanov, Zubar, Papp, Hugo Luz - Delgado, Pavlovici, Sanmartean, Gerlem - Wesley - Costly. Au mai jucat Haisan, Genchev, Milisavljevici, Farkas, Zmeu, R. Costin, Temwanjera, Gheorghiu.

Nu au evoluat Buhus si Canu, ambii fiind nerefacuti dupa vechile accidentari. De asemenea, Lacatus a renuntat la slovacul Peter Dolezaj, fundasul de 28 de ani neconfirmand in jocurile disputate in Antalya.
"Am intalnit un adversar dificil, care nu s-a menajat deloc. A abordat un joc agresiv, de multe ori in afara sportivitatii. Cea mai mare bucurie e ca nu s-a accidentat nimeni. Avem de invatat de la acest joc. Rar mai intalnesti asemenea adversari. Luptau de parca jucau cu titlul pe masa", a declarat directorul sportiv al FC Vaslui, Catalin Popa.
Echipa din Liga I va intalni in ultimul joc din Turcia, programat luni, formatia Dukla Banska Bystrica.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Farul Constanta a fost invinsa, sambata, cu scorul de 4-2, de echipa croata de esalon secund Hrvatski Dragovoljac, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Turcia.

Golurile formatiei pregatite de Stefan Stoica au fost reusite de Chico.

Farul a inceput jocul in urmatoarea formula: Vlas - Matel, Pacuraru, Larie, Mendy - Pantelie, B. Andone, Ben, C. Matei - Chico, Cristocea. In repriza secunda, au mai intrat: D. Andrade, Henry, Doicaru, Fatai.

Presedintele executiv al clubului Farul, Sevastian Iovanescu, care nu a putut fi alaturi de echipa in Turcia, din cauza unor probleme medicale, a declarat ca sunt sanse ca la echipa constanteana sa ajunga Alexandru Tudose si Emil Ninu, de la Steaua. "Suntem in discutii cu Steaua pentru imprumutul a doi jucatori: Tudose si Ninu. Am discutat cu Stefan Stoica si mi-a transmis ca sunt sanse sa ii luam. Oricum, fundasul la marcaj s-a descurcat bine si in acest meci", a spus Iovanescu.

Tot sambata, echipa Sageata Stejaru a invins, in cantonamentul din Turcia, cu scorul de 2-0, formatia bulgara FC Bansko. Golurile au fost inscrise de Jianu '15 si Chitu '60.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!