FOTO Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, seară romantică într-un hotel celebru din Paris. O cameră costă peste 8000 de euro pe noapte

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, seară romantică într-un hotel celebru din Paris. O cameră costă peste 8000 de euro pe noapte Stiri

PSG a avut un turneu de pregătire în Japonia, iar la revenirea în Paris, jucătorii au avut câteva zile libere.

Lionel Messi a profitat de această oportunitate și a petrecut timpul alături de soția sa, Antonela Roccuzzo. Cei doi s-au cazat la hotelul Four Seasons din capitala Franței, unde o noapte de cazare costă peste 8000 de euro.

Partenera starului argentinian a postat pe contul de Instagram o fotografie în care alături de fotbalist, cu mesajul sugestiv: "Cu el ❤️❤️". Imaginea în care cei doi apar îmbrăcați elegant și cu zâmbetul pe buze a strâns aproape 1,3 milioane de aprecieri într-un timp record. 

  • Lionel Messi Si Antonela Roccuzzo Seara Romantica Intr Un Hotel Celebru Din Paris O Camera Costa Peste 44

Lionel Messi, din nou la FC Barcelona?

Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona, îi deschide larg ușa lui Lionel Messi pentru o revenire pe Camp Nou.

Președintele catalanilor a susținut că povestea lui Messi la clubul catalan nu s-a încheiat și că speră ca finalul poveștii lui Messi în tricoul Barcelonei va fi unul mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

"Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut. Ca președinte al Barcelonei, simt că am o datorie față de Messi", a declarat Laporta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!