Lucescu, la un pas de moarte! Cum a scapat ca prin minune antrenorul lui Sahtior de o TRAGEDIE si care sunt ultimele detalii despre starea lui de sanatate:

Lucescu, la un pas de moarte! Cum a scapat ca prin minune antrenorul lui Sahtior de o TRAGEDIE si care sunt ultimele detalii despre starea lui de sanatate: Stiri

Mircea Lucescu a lansat de pe patul de spital o declaratie care a produs valuri.

Impactul dintre tramvai si masina lui Mircea Lucescu putea fi devastator daca vagonul de 40 de tone care a lovit masina antrenorului nu era un model relativ nou, produs la Craiova, si ar fi avut acel tamponul masiv in fata de 50 de centimetri.  Unul dintre conducatorii de tramvai cu 14 ani de experienta in transportul comun din Bucuresti povesteste sub protectia anonimatului ce se intampla in astfel de situatii neprevazute.

"In primul rand, un tramvai gol are 30 de tone. Pe jumatate plin, trece de 40 de tone. La o viteza legala de 30 de kilometri pe ora, distanta de franare este undeva intre 30 si 40 de metri. Ganditi-va ca mai sunt si alte circumstante, de pilda locul unde s-a produs accidentul este usor in panta. in aceste conditii, chiar daca domnul Lucescu a vazut tramvaiul la 30-40 de metri distanta, impactul tot nu putea fi evitat. Dupa parerea mea, la cum a aratat masina n-au fost nici macar 20 de metri, garantat!

Il cunosc pe cel care conducea tramvaiul. Este un tip linistit, nu e genul care da flashuri sau claxoane, sau care alearga tramvaiul prin Bucuresti", spune vatmanul in  ProSport.

Acesta a mai lansat insa o tema extrem de interesanta: "Domnul Lucescu a avut noroc. Vagonul care l-a lovit este un model relativ nou, produs la Craiova, fara tamponul acela de fier din fata. Ganditi-va ce ravagii ar fi facut tepusa aceea de 50 de centimetri. Daca era un tramvai clasic, domnul Lucescu putea muri".

Mircea Lucescu este in continuare la terapie Intensiva si are in permanenta un membru al familiei langa el. Razvan Lucescu sau sotia Neli ori oamenii apropiati antrenorului de 66 de ani fac cu schimbul si stau ore bune langa acesta. Conform doctorilor, nu au aparut complicatii dupa operatie, starea antrenorului lui Sahtior fiind stabila.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!