"Lumea sa vina, o sa plece bucuroasa acasa!" Promisiunea lui Reghe pentru 55.000 de oameni care bat recordul pe National Arena

Lumea sa vina, o sa plece bucuroasa acasa! Promisiunea lui Reghe pentru 55.000 de oameni care bat recordul pe National Arena Stiri

Fotbalul mare se TRAIESTE la ProTV! Joi, ora 22.00: STEAUA - COPENHAGA, IN DIRECT la ProTV si pe www.voyo.ro

Castiga bilete la Steaua - Copenhaga: CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS!

Steaua ii cheama pe fani la stadion! Vrea sa bata recordul de audienta stabilit pe national arena la finala Europa League din mai!

Antrenorul Reghecampf le promite suporterilor ca vor pleca fericiti acasa. A stabilit deja primul 11, dar nu-l va anunta decat dupa ultimul antrenament, de maine dimineata.

"Stim cu cine jucam maine, am echipa in minte, dar nu o spun. Mai avem un antrenament maine, vedem dupa aceea cum se simt jucatorii si vom trimite in teren cel mai bun 11. Cred ca vom trimite in teren o echipa buna care la sfarsitul celor 90 de minute va castiga punctele.

Terenul e foarte bun. Am fost multumiti si cu Rapid, e mult mai bun ca inainte. Copenhaga ne va pune probleme. Au fundasi laterali foarte ofensivi, joaca foarte mult pe benzi. Cu ajutorul oamenilor care vin la stadion vom reusi sa ne impunem si sa facem un joc bun!", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!