Marcel Raducanu: "Bayern este favorita cu Arsenal. Dortmund va avea un meci usor" Ce sanse sunt pentru o finala nemteasca:

Sambata, LIVE Sport.ro si Voyo.ro: Primiti cu KNOCK-OUT-ul?
► 13:00 "Tokyo Killer" Ghita versus Zimmerman
► 22:00 Fratii Stoica, pentru centurile mondiale

Marcel Raducanu este convins ca Bayern va castiga Liga Campionilor si crede ca bavarezii nu vor avea nicio problema in a-i scoate pe cei de la Arsenal. Fan Borussia dupa cei 6 ani petrecuti la Dortmund, Raducanu a declarat in direct la Sport.ro ca echipa sa de suflet va avea parte de un meci usor cu Zenit.

Bayern este favorita sa o elimine pe Arsenal. Si Borussia are o sansa sa mearga mai departe. Am inteles ca o sa mai faca un transfer in aparare. Leverkusen si Schalke cred ca o sa iasa. Nu cred ca o sa mai fie o finala nemteasca, dar cred ca Bayern o sa ia Liga pentru ca este cea mai tare echipa din Europa. Nu cred ca Arsenal ii poate face fata lui Bayern. Dortmund o sa aiba un meci usor. Daca isi mai ia cativa jucatori cred ca o sa poata sa ii scoata pe Zenit. Barcelona – City o sa fie un meci foarte frumos pentru ca sunt echipe cu jucatori foarte valorosi. Iti face o placere deosebita sa ii vezi pe cei de la Barcelona cum joaca fotbal, a spus Marcel Raducanu.

► MANCHESTER CITY - BARCELONA
► OLYMPIAKOS - MANCHESTER UNITED
► AC MILAN - ATLETICO MADRID
► LEVERKUSEN - PSG
► GALATASARAY - CHELSEA
► SCHALKE - Real Madrid
► ZENIT - BORUSSIA DORTMUND
► ARSENAL - BAYERN MUNCHEN

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!