Marian Dragulescu participa la Dansez pentru tine

Marian Dragulescu participa la Dansez pentru tine Stiri

In toamna incepe cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Detine peste 250 de medalii, majoritatea de aur, iar scopul sau este sa se autodepaseasca. Aceasta este doar unul dintre motivele care l-au facut pe Marian Dragulescu sa intre in aceasta toamna in competitia visurilor de la ProTv, in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii in care dansul este rege. „Nu am stat deloc pe ganduri pentru a spune DA acestei provocari. Miza este mare, in mainile si picioarele mele sta visul cuiva”, a declarat entuziasmat multiplul campion.

Obisnuit cu efortul fizic sustinut, Marian este foarte disciplinat si nu se teme de antrenamentele extrem de serioase de la Dansez pentru tine, ci de anumite stiluri de dans. „Cred ca voi fi bun la populara, insa cu salsa, tango si dans imi va fi mai greu”, crede gimnastul, insa obsesia recunoscuta pentru precizie si perfectiune il va ajuta sa depaseasca orice obstacol.

Ca orice invingator, Marian Dragulescu crede cu tarie in sansa echipei sale si este pregatit sa lupte in aceasta toamna cu toata daruirea pentru a indeplini visul partenerei sale. De la viitoarea sa coechipiera, Marian nu-si doreste decat sa fie o luptatoare ca si el si sa gandeasca pozitiv, pentru ca, asa cum spune sportivul, „toata lumea intra cu sanse egale in acest concurs”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!