Marica il cheama pe Hagi antrenor la Stuttgart! Vezi ce spune de transferul sau la Galata!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2010, 18:29
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2010, 18:37

Ciprian Marica anunta din Germania ca informatiile privind un transfer al sau la Galatasaray sunt "o simpla speculatie" si a subliniat ca el este jucatorul clubului german si nu isi permite sa spuna ca si-ar dori sa evolueze la alta formatie.

"Nu imi plac astfel de zvonuri la adresa mea. Nu am ce sa comentez, pentru ca totul este o simpla speculatie. Sunt jucatorul lui Stuttgart si nu imi permit sa spun ca mi-as dori sa joc la alta echipa. Nu pot sa spun ca nu mi-as dori o colaborare cu Hagi, ca doar este roman de-al meu.Eu am insa contract aici, sa vina el la Stuttgart . La fel, mi-as dori sa joc si alaturi de Mutu si de cat mai multi romani. Dar eu sunt jucatorul lui Stuttgart, iar restul sunt speculatii", a spus Marica pe Aeroportul International "Henri Coanda", inainte de plecarea in Germania.

Ciprian Marica a precizat ca anul 2010 a fost unul greu, care a inclus atat momente frumoase cat si momente dificile. "Pe cele mai urate le voi da uitarii si voi ramane in minte cu momentele placute, cu care vreau sa ma intalnesc si in anul care vine. Nu prea avem timp liber, am avut o vacanta scurta, in curand ma voi intoarce la Stuttgart, unde vom relua pregatirile. Una dintre dorintele la trecerea dintre ani va fi sa reusesc alaturi de echipa nationala calificarea la Campionatul European. Dubla cu Bosnia va fi decisiva si sunt sigur ca vom avea doua meciuri pe viata si pe moarte", a adaugat el.

Sursa: Mediafax

Marica a mentionat ca se bucura ca o echipa din provincie (Otelul Galati) domina in Liga I. "Sper sa reuseasca pana la final. Nu stiu daca pozitia lui Dinamo este surprinzatoare, insa nu ma mai mira nimic. Sunt lucruri care nu stau bine acolo, iar rezultatele sunt oarecum cele asteptate. Lupta din campionat este cam ca si in ultimii ani, in care apare o echipa surprinzatoare, cum este Otelul, care este in fruntea clasamentului, in timp ce alte echipe nu reusesc sa se regaseasca", a declarat fotbalistul.

Cotidianul turc Star a notat, marti, ca atacantul echipei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a ajuns la un acord cu gruparea Galatasaray pentru un contract de 1,5 milioane de euro pe an. Jurnalul a mai mentionat ca intre cele doua cluburi, Galatasaray si VfB Stuttgart, au inceput negocierile pentru fotbalistul roman de la suma de 4 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!