Messi, Ronaldo? Fotbalul are un nou ZEU! Zidane propune un super jucator la Real si spune ca e cel mai bun din lume: "Face lucrurile sa para atat de usoare!"

Messi, Ronaldo? Fotbalul are un nou ZEU! Zidane propune un super jucator la Real si spune ca e cel mai bun din lume: Face lucrurile sa para atat de usoare! Stiri

►Joi - Noaptea suspinelor! 22:00 Sferturi Europa League, Chelsea - Rubin, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro

Zinedine Zidane, fostul superstar al Realului, alimenteaza zvonurile care il dau pe Gareth Bale deja transferat la Madrid, francezul, care ocupa functia de director sportiv, tinand sa il laude pe galez in presa din Marea Britanie.

Cu un sezon perfect la Tottenham, Gareth Bale a impresionat pe toata lumea si a ajuns in atentia celor mai bogate echipe din Europa, iar Realul pare fi inceput deja negocierile.

De altfel, declaratiile lui Zidane ar putea fi parte a strategiei adoptate de Real, echipa care il vrea cu orice pret la vara.

"Exista un jucator care m-a impresionat sezonul asta si nu joaca in Liga Campionilor, joaca in 'cealalta' competitie. Gareth Bale este un fotbalist unic. Cand il vezi cum joaca, fotbalul pare extrem de usor. Are o viteza care te inspaimanta, iar accelerarile sale sunt incredibila. Nu mai zic ca detine o tehnica foarte buna, ceea ce il face un fotbalist complet.

L-am vazut de vreo 2-3 ori pe viu, l-am vazut cand a jucat in meciul cu Lyon si mi-a placut enorm. Este mereu suprinzator si nu cred ca e departe de Ronaldo sau Messi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!