GALERIE FOTO Mihai Leu a dezvăluit recordul de viteză prins într-o mașină: „A fost pe autostradă, în Germania”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Septembrie 2024, 12:27
Data actualizarii: Sambata 21 Septembrie 2024, 12:29

Mihai Leu, mostră de sinceritate: câți km/h măsoară cea mai mare viteză cu care a condus o mașină. 

Hunedoreanul Mihai Leu este una dintre persoanele polivalente din lumea sportului, care au dat dovadă că dețin suficientă putere interioară pentru a se reinventa, la mijlocul vieții.

Campion mondial WBO la categorie semimijlocie, în 1997, Leu câștiga, șase ani mai târziu, campionatul național de raliuri, conducând un Hyundai Accent WRC.

  • Marian Dragulescu a fost copilotul lui Mihai Leu intr-o masina de 300 de mii de euro! Gimnastul a prins gustul curselor!

Mihai Leu dispune de abilități de șofat care îl aduc cot la cot cu trenurile de mare viteză

Într-un interviu acordat PRO TV, Mihai Leu și-a dezvăluit recordul de viteză personal, conturat la volanul unui automobil.

Fiu al unui fost campion în automobilism, Mihai Leu și-a explicat recordul, zicând: „A fost în Germania. Cel mai mult am mers cu 340 km/h, pe autostradă,” a precizat Leu. 

Leu, „pelerinaj” la Țiriac Collection, „templul mașinilor de lux din România”

În comparație cu viteza atinsă de Mihai Leu pe autostrăzile germane, un tren de mare viteză din Franța poate circula, pe rutele pentru pasageri, cu până la 320 km/h. 

Mihai Leu a vizitat recent Țiriac Collection, unde a rămas impresionat de cele peste patru sute de automobile de lux pe care miliardarul Ion Țiriac le afișează. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!