Multescu acuza Liga ca face experimente pe Petrolul: "Suntem cobaii Ligii 1! Puteam sa dam 2 goluri Stelei!" De ce a fost schimbat Hamza:

Multescu acuza Liga ca face experimente pe Petrolul: Suntem cobaii Ligii 1! Puteam sa dam 2 goluri Stelei! De ce a fost schimbat Hamza: Stiri

Steaua 2-1 Petrolul / Antrenorul Petrolului este suparat de faptul ca echipa sa nu a avut destul timp de refacere intre meciuri.

"Atata cat ne-au tinut puterile am reusit sa fim de mai multe ori in jumatatea lor, mai ales in prima repriza. Am condus jocul dar nu am putut sa inscriem decat un singur gol. Puteam sa mai dam un gol in prima repriza, dar in a doua repriza am cazut fizic si Steaua are oricum jucatori mai buni si logic ca au avut mai multe faze de poarta.
Puteam sa inchidem jocul la ocazia lui Dina, care din 6 metri a tras in Tatarusanu. Am vazut un mic avantaj foarte discret pentru stelisti, dat de arbitru.

Dar pana la urma asta e, pacat ca suntem cobaii Ligii 1, jucam o data la 2 zile. Pacat ca nu avem si noi un Argaseala in echipa, sau un Avram, fosti arbitri.", a declarat Multescu dupa meci.

Valeriu Rachita a declarat in direct la Sport.ro de ce a fost schimbat Hamza, marcatorul primul gol al meciului:

"A avut o accidentare, cateva fibre musculare rupte si am zis sa nu fortam. Speram sa revina la urmatorul meci", a spus Rachita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!