Puțin câte puțin, ies la iveală noi detalii despre scandalul în care este implicat Kylian Mbappe.

Relația sexuală dintre Kylian Mbappe și presupusa victimă ar fi fost consimțită

Le Parisien și RMC Sport, două dintre cele mai importante publicații din Franța, au dezvăluit că, în timpul escapadei la Stockholm, Kylian Mbappe a întreținut relații sexuale cu o tânără.

Totuși, se pare că totul a fost consimțit, cel puțin așa susține Kylian Mbappe. Francezii susțin că dețin mesajele schimbate de starul lui Real Madrid cu presupusa victimă a abuzului sexual, care, după întâlnirea cu Mbappe, s-ar fi deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din acele mesaje, ar reieși faptul că, într-adevăr, cei doi au avut o relație sexuală consimțită.

Atacantul lui Real Madrid a avut o relație sexuală cu o tânără, dar jucătorul crede că a fost consimțită. RMC Sport poate confirma că Mbappe are mesajele primite din partea tinerei după ce el a părăsit hotelul după ce au întreținut relații intime. De altfel, fotbalistul lui Real Madrid este convins că femeia nu poate fi cea care a depus plângerea.

În opinia jucătorului de 25 de ani, nu poate fi ea cea care a formulat plângerea pentru viol la poliția din Suedia. Schimbul de mesaje dintre ei a fost unul pozitiv”, au scris cei de la RMC Sport.

Le Parisien scrie că Mbappe a ajuns la hotel însoțit de mai mulți apropiați și de mai multe femei, după ce au petrecut împreună într-un club de noapte din capitala Suediei. Unul dintre însoțitorii lui Mbappe ar fi fost Nordi Mukiele, cel care l-ar fi convins pe Kylian Mbappe să facă escapadă în Stockholm.