O legendă a fotbalului brazilian, jefuită de 500.000€ înaintea ceremoniei de deschidere a JO de la Paris: ”Înspăimântător”

O legendă a fotbalului brazilian, jefuită de 500.000€ înaintea ceremoniei de deschidere a JO de la Paris: ”Înspăimântător” Stiri

Ceremonia va avea loc sâmbătă seară de la ora 19:30.

Daily Mail scrie că Zico, o legendă a fotbalului brazilian, cu 71 de prezențe la echipa națională de fotbal, dar și 48 de goluri marcate, a fost jefuit la Paris.

O legendă a fotbalului brazilian, jefuită de 500.000€ înaintea ceremoniei de deschidere a JO de la Paris: ”Înspăimântător”

Englezii notează faptul că lui Zico i-a fost sustrasă o servietă care conținea bijuterii și bancnote în valoare de 420 de mii de lire sterline (aproximativ 500 de mii de euro).

”Bătrânul în vârstă de 71 de ani a călătorit în Franța pentru a vedea cum se desfășoară Jocurile Olimpice. Este acum presupusa victimă a unui calvat înspăimântător care l-a făcut să sufere o pierdere financiară uriașă”, punctează Daily Mail.

Zico a făcut senzație în fotbalul brazilian. Fostul mijlocaș ofensiv născut la Rio de Janeiro a ieșit de patru ori campion cu Flamengo (1980, 1982, 1983 și 1987). În 80/81 a câștigat Copa Libertador, iar în 1981, Cupa Intercontinentală.

Totul despre Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Competițiile vor începe oficial pe 26 iulie și se vor încheia pe 11 august, deși unele evenimente pe echipe au debutat deja pe 24 iulie. Jocurile Olimpice de la Paris 2024 - programul complet. Când sunt programate toate competițiile de la ediția din acest an.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR si poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

Program disponibil prin retransmisia integrală si nealterată a canalelor TVR, conform regulilor must-carry.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!