O poveste cu Gigi, Mourinho si "cea mai faza celebra"! :)) Cum a ramas The Special One socat: "Toata Portugalia il stie pe Becali"

O poveste cu Gigi, Mourinho si cea mai faza celebra ! :)) Cum a ramas The Special One socat: Toata Portugalia il stie pe Becali Stiri

Gigi Becali e un fenomen. Patronul Stelei e cunoscut in toata lumea datorita declaratiilor sale spumoase sau a gesturile nebune pe care doar Gigi le putea face

Gigi Becali a povestit la gsptv ca a socat toata Europa cand a declarat in 2007 ca plateste bani de la el ca sa scape de portarul Carlos. "Dau 100.000 de euro oricarei echipe vine si il ia pe Carlos, numai sa scap de el", este afirmatia care a facut istorie la vremea ei.

"Mai intai mi-a zis Dragomir, mi-a povestit ca a venit unul de prin Divizia C la el sa il roage sa il puna Mitica in contact cu mine. Ca ar fi vrut el sa il ia pe Carlos in C, doar ca sa faca rost de bani, sa ia 100.000 de euro de la mine. Dupa care, varul meu era in avion cu Mourinho si i-a zis: <<Gigi Becali e cunoscut in toata Portugalia. Cea mai faza celebra cu el a fost cand i-a zis portarului Carlos ca da 100.000 de euro sa scape de el, il stie toata lumea acum>>", s-a amuzat Gigi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!