OFICIAL / Cea mai mare hotie din istoria boxului: Pacquiao l-a invins pe Bradley! Ce se va intampla acum?

OFICIAL / Cea mai mare hotie din istoria boxului: Pacquiao l-a invins pe Bradley! Ce se va intampla acum? Stiri

Expertii WBO au reanalizat meciul dintre Manny Pacquiao si americanul Timothy Bradley si au confirmat ceea ce era evident: Filipinezul merita victoria.

Cei cinci experti mandatati de World Boxing Organization sa reexamineze victoria controversata a americanului Timothy Bradley asupra lui Manny Pacquiao, au decis ca victoria i-a apartinut pugilistului filipinez.

WBO a precizat ca acest lucru nu schimba cu nimic rezultatul oficial, iar judecatorii intalnirii nu au comis vreo ilegalitate care ar putea duce la deposadearea centurii pentru Bradley. In schimb, WBO a estimat ca aceasta decizie ar putea justifica o revansa.

"Sper ca acest aviz va reda publicului increderea in box. Nu am fost surprins, stiam ca am castigat si lumea a vazut asta. Dar e timpul sa incetam sa mai vorbim despre asta, vreau sa ma gandesc la urmatoarea lupta", a declarat Pacquiao.

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a fost invins la puncte, la 9 iunie, la Las Vegas, de americanul Timothy Bradley si a pierdut titlul WBO la categoria semimijlocie. Pacquiao, in varsta de 33 de ani, considerat cel mai bun pugilist al momentului de la toate categoriile, a suferit prima infrangere din 2005.
Doi dintre cei trei judecatori l-au vazut castigator pe Bradley cu scorul de 115-113, in timp ce al treilea i-a dat decizia lui Pacquiao cu acelasi scor.

Verdictul acestui meci a suscitat multe comentarii in presa americana si pe Twitter, un consulatant strigand "nedreptate" si "coruptie" in direct la postul de televiziune ESPN.

Presedintele WBO, Francisco Valcarel, a anuntat, la 13 iunie, ca organismul pe care il conduce va reexamina victoria controversata a americanului Timothy Bradley in meciul cu filipinezul Manny Pacquiao pentru titlul mondial al categoriei semimijlocie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!