(P) Rafael Nadal, de la fotbal, la tenis si poker

(P) Rafael Nadal, de la fotbal, la tenis si poker Stiri

In luna iunie, Rafael Nadal, jucator profesionist de tenis, medaliat cu aur olimpic si multiplu castigator al turneelor de Grand Slam, s-a alaturat PokerStars, devenind unul dintre ambasadorii acestuia la nivel mondial. Nadal ii urmeaza astfel unui alt tenismen celebru, Boris Becker, care a devenit in ultimii ani unul dintre obisnuitii turneelor live de poker din lume.

Nevoit sa isi anuleze participarea la Jocurile Olimpice din pricina tendinitei, Rafa a acordat un interviu Victoriei Corren, reporter Guardians si membra a Team PokerStars Pro, despre durele antrenamente facute, despre semnificatia Jocurilor Olimpice si... despre poker.

Desi tenisul ii ocupa cea mai mare parte a timpului, Rafa joaca poker in momentele de ragaz si declara ca are chiar si un antrenor personal, in persoana profesionistului spaniol Issac Mayoles. "Nu ma deranjeaza sa fiu pe locul 200 sau cel mai slab jucator la nivel mondial, dar incerc sa dau ce am mai bun, in tot ceea ce fac. La fel si cu pokerul, incerc sa imi imbunatatesc jocul in fiecare zi".


 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!