Panduru: " I-as aduce la Steaua pe Costea, Cristea si  Lazar!"

Panduru: I-as aduce la Steaua pe Costea, Cristea si  Lazar! Stiri

E roman iar numele sau incepe cu "P"- asa cum anunta Lacatus ca va fi succesorul lui la Steaua. Panduru il avertizeaza insa pe Gigi ca trebuie sa bage mana adanc in buzunar daca il vrea la Steaua!"I-as aduce pe Florin Costea, Adrian Cristea si Costin Lazar la Steaua"

"Ma deranjeaza tot ce se scrie despre mine in aceste zile, cum ca as fi rezerva pentru postul de antrenor la Steaua si ca nu cer un salariu mare. Vreau sa anunt ca nu sunt ieftin, nu-l pune nimeni antrenor pe Panduru cu 8.000 sau 10.000 de euro salariu. Aviz amatorilor!", a declarat Basarab Panduru la gsptv.

"Florin Costea, Adrian Cristea si Costin Lazar ar fi jucatorii pe care i-as aduce la Steaua. Latovlevici, Roman si Curelea ar mai fi solutii. Curelea nu stiu sigur, dar cred ca mai pot face cu el ceva. De ce n-ar da Cristea zece goluri la Steaua, Costea si el 20, sau Lazar 3-4? Cu jucatorii acestia pot sa fac o echipa. Sunt scumpi? Haide sa gasim o solutie. Il dam toti exemplu pe Mourinho, dar sa nu uitam ca el i-a facut lui Abramovic o gaura de 4-500 de milioane. Ca sa ajungi pe primul loc mai trebuie sa iesi si pe minus" a mai spus Panduru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!