Performanță și în bucătărie?! 'Perla' Popescu a dezvăluit ce știe să gătească: „Am fost plecat de mic de acasă!” 

Performanță și în bucătărie?! Perla Popescu a dezvăluit ce știe să gătească: „Am fost plecat de mic de acasă!”  Stiri

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre tinerii jucători de perspectivă ai României. 

Fotbalistul de la FCSB s-a remarcat cu prestațiile bune pe care le-a avut în sezonul trecut, fiind unul dintre jucătorii decisivi ai vicecampioanei României. Octavian Popescu a fost lăudat în repetate rânduri pentru calitățile pe care le-a arătat pe teren, iar Gigi Becali a spus de multe ori că așteaptă să încaseze pe el nu mai puțin de 50 de milioane de euro. 

'Perla' Popescu a dezvăluit ce știe să gătească: „Am fost plecat de mic de acasă!” 

Tânărul jucător a schimbat câteva echipe încă de la juniori, iar asta l-a făcut să își schimbe și domiciliul. Tocmai din acest aspect, Octavian Popescu a fost nevoit să învețe să se descurce singur și în viața extrasportivă și să învețe și să își gătească. 

  • Performanta Si In Bucatarie Perla Popescu A Dezvaluit Ce Stie Sa Gateasca Zam Fost Plecat De Mic De Acasa

Într-un interviu acordat recent, Popescu a dezvăluit ce știe să gătească de unul singur, dar și faptul că atunci când merge acasă, mama sa îl răsfață și îi gătește absolut tot ce îi cere. 

„Am fost plecat de mic de acasă și am știut să mă descurc singur și am gătit mai multe feluri de mâncare! Cum ar fi cartofi prăjiți și paste. O sun eu înainte pe mama, îi spun că mă duc și îi transmit ce vreau să mănânc!”, a declarat Octavian Popescu pentru as.ro

Gigi Becali, furios după meciul cu FCSB - U Cluj: ”Tavi Popescu e 5 lei și Olaru 6 lei!”

„N-ai văzut că Tănase e și patron, și antrenor, că n-avem lot... joacă, mă, tu fotbal, că n-ai jucat nimic în prima repriză. Aici oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că-l așteaptă jucătorii pe el. Eu am zis că nu? Eu așa am crezut la vremea aia, acum zic așa și următorul meci pot să zic că face Tavi 100! Eu spun de meciul ăsta că Tavi Popescu e 5 lei și Olaru e 6 lei!”, a declarat Gigi Becali după meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!