Premiera pe MOBIL! Stirile Pro TV de ora 19:00, LIVE VIDEO in fiecare zi!

Premiera pe MOBIL! Stirile Pro TV de ora 19:00, LIVE VIDEO in fiecare zi! Stiri

Duminica, la ora 18:00, pentru prima data, „Romania te iubesc” si apoi Stirile de la ora 19:00 vor fi LIVE VIDEO pe telefonul mobil pe m.stirileprotv.ro. Transmisia va fi disponibila pe toate platformele, inclusiv pentru sistemele Symbian (cel folosit pe telefoanele Nokia) si iOS (cel folosit de iPhone si iPad).

Duminica, la ora 18:00, pentru prima data, „Romania te iubesc” si apoi Stirile de la ora 19:00 vor fi LIVE VIDEO pe telefonul mobil pe m.stirileprotv.ro. Transmisia va fi disponibila pe toate platformele, inclusiv pentru sistemele Symbian (cel folosit pe telefoanele Nokia) si iOS (cel folosit de iPhone si iPad).

Astfel, la adresa m.stirileprotv.ro, posesorii de telefoane mobile cu o conexiune la internet vor putea urmari live Stirile ProTV de la ora 19.00.

Site-ul celui mai puternic program de stiri din Romania, www.stirileprotv.ro, va fi alaturi si de acei useri care, indiferent unde se afla, acceseaza informatia si de pe telefonul mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.

Pe de alta parte, emisiunea "Romania, te iubesc", difuzata duminica, de la ora 18.00, la Pro TV, va putea fi vizionata live pe telefonul mobil incepand de saptamana aceasta.

Astfel, duminica, la adresa m.stirileprotv.ro, utilizatorii pot vedea live ancheta dedicata asistatilor social care traiesc in lux realizata de corespondentul Pro TV Rares Nastase.

Romanii care in acte figuzeaza cu handicap grav de vedere sau locomotor, odata filmati, s-au facut foc si para si au inceput sa arunce, deopotriva cu pietre si injurii, deranjati ca echipa "Romania, te iubesc!" ii intreaba de sanatate.

Duminica, intr-o noua editie a emisiunii "Romania, te iubesc!", Rares Nastase va dezvalui telespectatorilor Pro TV faptul ca sunt cetatenii unui stat mai mult decat darnic cu oamenii care traiesc exclusiv din indemnizatii si ajutoare, cu asistati de lux care conduc masini de zeci de mii de euro, cu nevazatori soferi si cu rude ale unor alesi locali prea bogati ca sa nu-si permita beneficii lunare de la bugetul national.

"Pe de-o parte, e vorba de mafia certificatelor de handicap in care sunt implicati medici si functionari din sistemul de asistenta sociala, pe de alta parte, sunt beneficiari ai venitului mimim garantat care au proprietati somptuoase, vile si terenuri in zone bune, dar si limuzine de lux", a spus Rares Nastase, care a trecut prin peripetii serioase in realizarea acestui reportaj.

Uluitor, dar adevarat, jumatate din populatia Romaniei primeste ajutor de la stat. Teoretic, Romania nu ar trebui catalogata drept o tara de asistati, deoarece procentul din PIB alocat asistentei sociale, de 14% pe an, este considerat mic de europeni, avand in vedere ca in Uniunea Europeana media este de 27%.

Diferenta este insa ca ei aloca sume mai mari pentru mai putini cetateni, in timp ce la noi jumatate din populatie primeste sume mai mici. Numarul asistatilor social a crescut de la un an la altul, iar asta a dus, firesc, si la cresterea sumelor alocate - de la 582 de milioane de lei, in 2003, la peste 8 miliarde sapte ani mai tarziu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!