Presupusul fiu nelegitim al lui Mircea Lucescu ii cere antrenorului sa accepte testul ADN! "Nu vreau niciun ban de la tata!"

Presupusul fiu nelegitim al lui Mircea Lucescu ii cere antrenorului sa accepte testul ADN! Nu vreau niciun ban de la tata! Stiri

Mircea Busuioc, 37 de ani, sustine ca e fiul lui Mircea Lucescu, de la care nu vrea niciun ban: "doar sa ma recunoasca fiul lui!".

"Eu sunt nascut in Brasov, pe 16 decembrie 1974, si, fiind dat imediat la orfelinat, am putut afla de numele tatalui meu doar cand am crescut, pe la 23-24 de ani, cand m-am apucat sa-mi caut rudele.

Nu am vorbit niciodata cu Mircea Lucescu, dar acum trei ani, dupa ce a aparut tot scandalul la televizor, l-a intrebat cineva despre existenta mea, la care el a raspuns doar atat, va citez din memorie: “Daca mama lui nu-l mai recunoaste, ce as putea sa zic eu?”. Iar Razvan Lucescu a comentat atunci cazul cam asa: “In Romania, seara te trezesti ca mai ai alti frati, iar dimineata, alti copii”.

Vreau doar sa ma recunoasca drept fiul lui, atat si nimic mai mult. N-am nevoie de nici un ban de la el, ca nimeni nu s-a nascut cu avere si pe lumea cealalta oricum nu plecam cu ea.

De aceea am si depus o cerere la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, prin care cer ca Mircea Lucescu sa spuna daca este sau nu tatal meu. Accept si pretind un test ADN, iar daca se va dovedi ca nu el este tatal meu, sunt dispus sa suport toate consecintele legale", povesteste Mircea Busuioc in Libertatea (foto).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!