Prima decizie SOC a lui Reghe! A dat afara "AVEREA" lui Gigi! Asta e echipa cu care se va prezenta in fata lui Becali: nimeni n-a mai avut curaj!

Prima decizie SOC a lui Reghe! A dat afara AVEREA lui Gigi! Asta e echipa cu care se va prezenta in fata lui Becali: nimeni n-a mai avut curaj! Stiri

►Weekendul viitor e festival de meciuri la PRO TV: sambata, 14 iulie: SuperCupa Romaniei: Dinamo - CFR | Duminica, 15 iulie, Steaua isi prezinta lotul: Steaua - Litex | Meciurile vor fi in direct si pe voyo.ro

Tatarusanu nu mai face parte din planurile lui Reghecampf! L-a suparat rau in cele doua cantonamente, parand nesigur in poarta, mai ales in meciul cu Red Bull, cand a luat  3 goluri. Nu a mai prins primul 11 al Stelei pe finalul celui de-al doilea stagiu de pregatire. Razvan Stanca este omul pe care s-a bazat Reghe si la ultimul amical din Austria. A trimis pe teren cel mai bun prim 11 cu care vrea sa atace campionatul peste 2 saptamani.

Cum a jucat Steaua in ULTIMA REPETITIE inainte de revenirea in tara, cu VfR Aalen:

Stanca - Dumitras, Gardos, Chiriches, Lupu - Filip, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tanase - Rocha

Becali i-a tolerat portarului toate iesirile nervoase sezonul trecut. Desi, Tatarusanu s-a luat de Duckadam, s-a plans de cantonamentele prelungite si de faptul ca Steaua nu joaca in Ghencea, Gigi le-a transmis tuturor antrenorilor ca nu au voie sa il scoata din primul 11. Ca sa poata sa il vanda vara asta! Nu s-a intamplat lucrul asta, desi Napoli si cateva echipe din Franta au parut interesate de jucatorul pe care stelistii l-au si ales drept capitan vara asta.

Reghe e primul care il scoate pe Tatarusanu din echipa.

"El are ceva la cap. A facut dezordine la Steaua, este inadmisibil. Uite ce se intampla cand nu esti corect cu viaţa, te impiedici! imi distruge un grup. Un grup asa frumos cum e la Steaua il distruge Tatarusanu ca e smecher sau ca are ceva la cap", spunea Gigi sezonul trecut, dupa inca o "nefacuta" a portarului. Nici macar atunci nu l-a scos din echipa.

Rezultatele Stelei in amicale:

20 iunie Steaua - Torpedo Kutaisi (locul 3 in Georgia) 1-1
23 iunie Steaua - FC Basel (campioana Elvetiei) 4-2
30 iunie Steaua - Lokomotiv Plovdiv 4-0
4 iulie  Steaua - Red Bull Salzburg (campioana Austriei; castigatoarea Cupei Austriei) 2-3
7 iulie Steaua - FC Zestafoni (Georgia) 0-0
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!